Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek fps na google chrome

dzidek443

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otóż na google chrome jak zacznę grać to mam 60 fps a po jakiejś godzine lub lepiej juz 40-50. Co mam zrobić? Proszę o pomoc akceleracja sprzętowa jest wyłączona :)

Opublikowano

Wyczyść ciasteczka może pomoże :) Zaktualizuj chroma,flasha.

Poza tym to całkiem normalne, że Ci fpsy spadają, bo RAM Ci zżera po godzince. 

Opublikowano

No wiesz możesz mieć np. słaby procek i jak Ci ramu zje to potem bardziej idzie to na procek i może dlatego. Zrób to co Ci pisałem wcześniej :P

Opublikowano

Najlepiej CCleaner i wyczyścic kompa(rejestr też)

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Zmień przeglądarke do DO... Mozilla np... Chrome jest starsznie pamięciożerny....

LukaSuper.png

Opublikowano

Pierw sprawdze explorer jeszcze safari z opinii z tego co widze to lipa jest ;/

Explorer slaby jest 50-60fps i laguje więc polećcie jakąś inną przeglądarkę oprócz opera, mozilla, chrome, maxthon, safari, explorer

lagi przez to pewnie bo chrome chodzi na slabszej karcie graficznej a nie na lepszej a nie moge tego zmienic w przelaczaniu grafiki bo jest napisane ta aplikacja jest zablokowana dla zapewnienia zgodnosci i nikt nie wie co zrobić ;/

Opublikowano

Witam mam problem otóż na google chrome jak zacznę grać to mam 60 fps a po jakiejś godzine lub lepiej juz 40-50. Co mam zrobić? Proszę o pomoc akceleracja sprzętowa jest wyłączona :)

polecam tobie Maxthona nigdy nie mialem problemow z ta przegladarka , nigdy mi "biala strona" nie wyskoczyla na Maxthonie , a co do fps to nie wiem bo latam na tej przegladarke kilka lat juz i nie zwracam uwagi na fps

Opublikowano

wiem ale na maxthonie jak mi  czat zatnie to musze od nowa znowu gre wlaczyc a na chromie jest tak fajnie, ze zaraz znowu czat dziala sam sie odmuli :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...