Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Art Tournaments 4

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Julietta

Mój kolega @1373230489-U611928.pngApollon174 nie może zalogować się przez fejsa przez jakis błąd, jest zalogowany tylko na telefonie. Czy może być zmieniona data oddania prac do czasu naprawienia problemu? Długo już czeka...

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Następnym razem ogarnijcie lepszą organizacje, bo ja nie mam zamiaru się domyślać czy mam miec pojedynek czy nie, szczęście, że wszedłem w temat i na ostatnią chwile oddałem prace.

Opublikowano

Taka uwaga ode mnie na kolejne AT, nie dawajcie oklepanych tematow do tekstow np. zycie albo milosc, bo pod to sie pisac nie da. Jak nie macie pomyslow to juz lepiej wziac od jakiegos rapera.

Opublikowano

­

Taka uwaga ode mnie na kolejne AT, nie dawajcie oklepanych tematow do tekstow np. zycie albo milosc, bo pod to sie pisac nie da. Jak nie macie pomyslow to juz lepiej wziac od jakiegos rapera.

Da się :) To bardzo "otwarte" tematy, jak czujesz się pewnie w rapie ;)

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

­Następnym razem ogarnijcie lepszą organizacje, bo ja nie mam zamiaru się domyślać czy mam miec pojedynek czy nie, szczęście, że wszedłem w temat i na ostatnią chwile oddałem prace.

Tekst -> @Xquartz

Opublikowano

­

Da się :) To bardzo "otwarte" tematy, jak czujesz się pewnie w rapie ;)

Jak dla mnie wieje tandetą takie cos. To tylko moja uwaga, moze Xquartz jak to przeczyta na nastepnym AT cos zmieni, nie wiem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­

Jak dla mnie wieje tandetą takie cos. To tylko moja uwaga, moze Xquartz jak to przeczyta na nastepnym AT cos zmieni, nie wiem

Oby. Bo tematy które były w AT są max przeruchane, dlatego ciężko cokolwiek napisać. I szkoda, że tak mało osób wzięło udział.

Opublikowano

O 3 miejsce powinny walczyc 2 osoby ktore przegraly w polfinalach.

No właśnie nie widzę żeby coś takiego było, chyba że po finale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...