Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mój problem wyglądam następująco. Nie wiem jak przejść cp w której zmieniamy klase postaci. Jestem łucznikiem, a chce być łowcą. Mam 38 lvl i 24 lvl profesji. Już w tym pomieszczeniu gdzie musze wyeliminować wszystkie stworki mam problemy. Raz przy użyciu wielu potek udało mi sie ale potem juz nie wiedziałem co robić aż skończył mi sie czas. Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Witam.Mój problem wyglądam następująco. Nie wiem jak przejść cp w której zmieniamy klase postaci. Jestem łucznikiem, a chce być łowcą. Mam 38 lvl i 24 lvl profesji. Już w tym pomieszczeniu gdzie musze wyeliminować wszystkie stworki mam problemy. Raz przy użyciu wielu potek udało mi sie ale potem juz nie wiedziałem co robić aż skończył mi sie czas. Z góry dziękuję za pomoc.

Ulepsz skille, popraw eq.

Opublikowano

Kup sobie pieczone kurczaki u ewy energy, to co nie jest od zmiany klasy tylko od zdobycia specjalne karty, która ma własny zestaw skilli i nazywa się ona myśliwy, łowca demonów to 7 karta i jest dostępna od 70 poziomu profesji. Zdobądź eq na swój lvl, nie musi być jakieś super wystarczy jakieś u3/4 z niskim plusem, kup pieczone kurczaki najlepiej 2x99 i bij po 1 potworku, sprawdź sobie na google jak dokładnie przechodzić każde cp, żeby uniknąć niepotrzebnych konfrontacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...