Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 monitory

Antkarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu mam podłączone 2 monitory. Wszystko elegancko gra.

Tylko mam pytanie jak ustawić monitory tak żeby jak mam na 1 uruchomioną grę to mogę coś robić na 2 tak żeby mi nie minimalizował gry na tym 1.

Opublikowano

­Nie możesz bo raczej nie potrafisz skonfigurować , to dość trudne ale możliwe. Wystarczy dobrać sobie odpowiedni system i sterowniki do grafiki i wtedy część układów multiplexera w grafice to umożliwia zrobić bezproblemowo. Więcej informacji poszukaj na Googlach odnośnie swojej grafiki i takiej obsługi.  Sam czasem pieprzę się z takim badziewiem po 2-3 h nim zacznie działać.

Zawsze możesz sobie grać w okienku albo trybie okna jak ma go gra i tylko taka opcja pozostaje bo to nie jest żaden problem czy błąd ze strony systemu.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

W niektórych grach jest opcja trybu okienkowego bez krawędzi. Np.: w LoLu.

Gra się nie minimalizuje i wygląda jak na pełnym ekranie.

Opublikowano

Zależy mi przede wszystkim na cs go bo streamerzy mają tak że cs na 1 monitorze a na drugim coś innego. Bo cs'a nie da się w okienku ustawić. 

Poszukam jeszcze w googlach czegoś.

Dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

ja mam z kolei problem z drugim monitorem, wlaczajasc gre w trybie pelno ekranowym na 1 monku nie da sie przejsc na drugi monitor ,poprostu trzeba nacisnac klawisz windows i dopiero wtedy moge operowac myszka na 2 ekranie. to chyba normalne jest czy nie jest ?:P

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jak cs'a nie da się w okienku ustawić ? co ty pierd*** ? Możesz ustawić w oknie, nawet w oknie bez ramki na full rozdzielczości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...