Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac ban za makro w klawiaturze?

Yrokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam ustawione makro na spacje, by ułatwiało mi to robienie bh i dostałem vac bana.. Mogę się od tego odwołać, czy oprogramowanie klawiatury typu makro jest niedozwolone? -.-

Używałem go przeszło rok i nic, a dziś wchodzę i patrzę, że wszystkie 3 konta mam zbanowane -_-

graphic.png

Opublikowano

No ale k***a, to mogą sobie banować za oprogramowanie dołączane do sprzętu? Przeczytałem że nie banują za oprogramowanie typu sterowniki.

graphic.png

Opublikowano

Raczej na 99% nic to nie da, bo było już milion przypadków i nic z tego nie wyszło.

Jedyne co mnie satysfakcjonuje to to, że wczoraj na overpass dropła mi skrzynka i sprzedałem ją za 28 ojro. Teraz tylko czekać na przecenę 75% i sobie kupić kolejnego csa :F

No i muszę wyjebać te makro skoro tak się o to srają, a wiem że w c**j osób tego używa.

graphic.png

Opublikowano

@Yrokin

Ty mówisz, że za macro w klawiaturze dostałeś. Ja na starym koncie zabiłem sojusznika z drużyny, bo trollował dojcz fest. To było 1-sze zabójstwo i nie było komunikatu, że jeszcze 2 i mnie wywali z meczu, jak to zawsze jest, tylko zaraz mnie od razu wywaliło i dostałem VAC'a, a ponoć VAC jest dopiero, gdy się jakieś pliki podmieni...

Na "problemy" z VAC'em raczej nie odpiszą nawet, bo z miesiąc temu napisałem z tym VAC'em i nie odpisali, a na drugim koncie, gdy chciałem doładować euro do portfela steam to zaraz odpisali, ale spróbować nie zaszkodzi, to nie jest przecież żaden aim, czy wh, tylko macro, więc nie wiem dlaczego od razu VAC.

Opublikowano

Raczej na 99% nic to nie da, bo było już milion przypadków i nic z tego nie wyszło.

Jedyne co mnie satysfakcjonuje to to, że wczoraj na overpass dropła mi skrzynka i sprzedałem ją za 28 ojro. Teraz tylko czekać na przecenę 75% i sobie kupić kolejnego csa :F

No i muszę wyjebać te makro skoro tak się o to srają, a wiem że w c**j osób tego używa.

-50% na cs go jest do 16 marca, nie bedzie juz 75% więc kupuj teraz póki okazja, rok temu na iem byl cs za 1,99, gabenowi brakuje hajsu, dlatego takie -50 prawilne zrobil :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...