Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie w league of legends ?

Tauzen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż grałem riven i była zaje****a zdziwiłem sie iż ona ma nieograniczona mane - no to patrze do sklepu : i widze że ona to "wojownik"

Ja ucieszony kupuje Nasus'a bo "wojownik" to też mane bd miał nieograniczoną ... Ale... zdziwiłem się iż miał mane ...

Jakie postacie w lol'u mają nieograniczoną manę np jak riven ? Ewentualnie jak to sprawdzić ? Czy to musi być wojownik np i drugorzędne to zabójca ? Bo nie wiem . Ewentualnie jak się nie da sprawdzić wipisze ktoś te postacie ? Gram od paru dni dopiero ( wcześniej grałem w smite)

2rnaqtk.png

Opublikowano

Riven po prostu nie ma many. Inna taka postacią jest Katarina. Sa też postacie z furia zamiast many, np rengar, tryndamere, rek'sai.

Opublikowano

Riven, RekSai, Rengo, Trynda, Katarina. Glownie postacie top, mid i jungle.

+ postacie polegajace na energii: Kennen, Zed, Akali. (energia sie bardzo szybko regeneruje jak cos. )

Pomocnik
Opublikowano

Dodam, że to czy postać ma manę bądź też nie, nie zależy od typu (wojownik, zabójca itp.) Poprostu, niektóre postacie mają, a inne nie.

Opublikowano

Niektóre postacie mają mane. Niektóre nie mają nic.a Niektóre mają energie. A niektóre mają wściekłość.

Energie maja ninje czyli. Zed, Kennen, Lee sin, Shen itd.

Wściekłość: Rengar, Gnar, Rek'Sai( nie wiem czy w przypadku rek;saja można to nazwać wściekłością) itd.

Mane ma zdecydowana większośc champow. ( Nie ma adc które nie ma many).

I jeszcze są tarcze : Tarcze ma MordeKaiser i Yasuo.

I nic czyli: Riven, Garen itd. Jest wiele czampow bez many lecz ich wszystkich nie pamietam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...