Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Przed Cheatami Waldka.

BlackAngelGTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka moja historia z CS:GO dotyczący z  undetected cheatami "Waldka"

Grałem sobie w CS:GO z 2 rundy, miałem najgorsze staty i w ogóle i ciągle się wkurzałem....

Wymysliłem żeby zobaczyc na mpc forum czy  jest jakis cheat taki jak "Trigger Bot " a więc pobrałem,

Grałem mixa wszystko fajnie było, ale wyskakiwało mi cmd z steamem... a tu patrzę moich skinów najlepszych

jak dla mnie nie ma.. one się nazywają AK REDLINE , AWP REDLINE , SCAR20 - Cyrex .. Cos mysliłem że cos

tutaj nie tak... nikogo takiego do wymiany nie bylo na steam.. ale po chwili poszedłem zobaczyć w sklep i historie..

Zauważyłem że są własnie te moje skiny były na sprzedaż... po chwili szybko usunąłem tego cheata również tego keyloggera.

Już nic nie da sie z tym zrobić... więc uważajcie na siebie.. ja już nigdy nie sciągne żadnego cheata undetected i w tej grze nie pobiore.

Straciłem około 16 euro. 

Opublikowano

No to było pobrać od Waldka a nie od pierwszego lepszego Mirka, co wstawił tutaj, czy gdzieś indziej, masz nauczkę, nie czituj bo aby rozkurwiacie tą gre. 

Hugo _/
Opublikowano

Ciekawe jak Ci sprzedał skiny? :> Żeby wbić na Twoje konto musiałbyś wpierw zaakceptować, tzn. dać mu kod z maila, dopiero wtedy miałby dostęp do Twojego konta :/

Opublikowano

To kto mi wytłumaczy dlaczego nie mam skinów ? gdy grałem na mapie mirage miałem na rozgrzewce a potem już nie ? 

Cheaty od waldka są skanowane przez Virustotal i nie ma żadnego wirusa.

Jak by ci się włamał to by musiał potwierdzać emaile itd co nie jest łatwe.

Na moje oszukujesz.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

albo moglo byc tak ze gdy grał na tym trigerbocie to mogl tez wejsc w jakis link to wlasnie kradna konta , Nie popieram takich hackow jak triger bot ale skiny mogles stracic przezs co innego a nie przez tego hackza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...