Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack MACRO - potrzebuje pomocy

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od środy jest mnóstwo odpałów na low rank z kosmicznymi hedami,typ potrafi biec do przodu i strzelić mi heda bez odwrócenia się -_-

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Macro można ustawić w myszce, która posiada takie opcje np. Bloody v7

Opublikowano

każdy program który w jakikolwiek sposób pomaga Ci w grze jest traktowany przez nexon jako hack  ^_^ i nawet jeśli nie jest to żaden program typu aimbot ban i tak poleci :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmarcin36a w 100% się z tobą nie zgadzam. Gram już od dłuższego czasu na macro w myszce bloody v7 i bana nie wyłapałem. Przez macra nie dostaniesz bana, bo nie ingerują w plik gry i jej proces.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Myszkę kupisz normalnie na allegro. Zwróć uwagę, żeby był odblokowany 3 rdzeń (Core 3).

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

I co dalej, ten cheat sie gdzies sciaga czy co?

to nie jest cheat,tylko dostajesz oprogramowanie do kompa i sterowniki na płycie do myszki :P

Opublikowano

To ogólnie nie jest Hack można to używać  tak jak powiedział kolega @Kokos9090

To jest np że z pistoletu mogę wystrzelić cały magazynek  jednym przyciskiem (full auto)

Lub można ustawić sobie że strzela  się seriami po 2 kule potem 3 i potem znowu 2 jak kto woli :)

Można to używać bez problemu  że tak powiem  to nie jest czyjaś wina że ma akurat myszke z M.A.C.R.O prawie teraz każda myszka ma M.A.C.R.O  

Na przykład to moja myszka 

SteelSeries-Rival-Mouse-misc-2.png
te dwa przyciski po boku to Macro  każy przycisk może być innym rodzajem Macro 

NP:

Pierwszy przycisk strzały serią 

Drugi przycisk (Full auto)

Opublikowano

Dzięki za wyjaśnienie, wie ktoś moze czy sa i gdzie kupic cheaty wgrywane do myszki jako sterownik?

OMG .... One mają w sobie oprogramowanie  

Przeczytaj na pudełku itp ...

Przeważnie są to myszki Esportowe ... np tak jak moja

też jest dużo myszek z Razera z M.A.C.R.O

nie da się kupić macro ono jest w myszce 

Opublikowano

OMG czytanie ze zrozumieniem, nie pisalem ze chce kupic jakies macro tylko pytam czy sa w combat arms cheaty ktore wgrywa sie do myszki jak w csgo.

graphic.png

Opublikowano

OMG czytanie ze zrozumieniem, nie pisalem ze chce kupic jakies macro tylko pytam czy sa w combat arms cheaty ktore wgrywa sie do myszki jak w csgo.

nie ma czegoś takiego

Opublikowano

tan hack juz nie działa :/

To nie jest HAX OMG to jest oprogramowanie do myszki !!!!! jest to prawie w każdej lepszej  myszce  i działa bo czemu ma nie działać co zabronisz myszce działać ? w grze ??? 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

To ogólnie nie jest Hack można to używać  tak jak powiedział kolega @Kokos9090

To jest np że z pistoletu mogę wystrzelić cały magazynek  jednym przyciskiem (full auto)

Lub można ustawić sobie że strzela  się seriami po 2 kule potem 3 i potem znowu 2 jak kto woli :)

Można to używać bez problemu  że tak powiem  to nie jest czyjaś wina że ma akurat myszke z M.A.C.R.O prawie teraz każda myszka ma M.A.C.R.O  

Na przykład to moja myszka 

SteelSeries-Rival-Mouse-misc-2.png

te dwa przyciski po boku to Macro  każy przycisk może być innym rodzajem Macro 

NP:

Pierwszy przycisk strzały serią 

Drugi przycisk (Full auto)

Mam taką sama myszke jak ustawiles na niej macro. ( chodzi mi jak to wyglada ) ;P

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

Idiota , Idiota , Idiota. 

MAKRO TO NIE HACK, I TEGO NIE KUPISZ.

Moja prośba nie pchaj się w to bo aby będziesz ludzi denerwował, a i tak Nexon wykryje, albo cię z reportują.

Ale jak już chcesz wiedzieć to Zainstaluj sobie oprogramowanie które miałeś do myszki, lub ściągnij z neta.

A później w ustawieniach patrzysz na zakładkę Makro.

Ale to dalsza Historia .

GirL_B4SS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...