Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld/Eruris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klimatu może by już takiego nie było,ale byłby to jedyny dobry easy aktualnie. Zagrałbym. ;)

Klimat by się zrobił po chwili jak starzy gracze by zaczęli wracać :D Sam mam kontakt z kilkoma os z divine i chętnie byśmy zagrali na starym dobrym divine ^ ^ 

bym kupil sf divajna, ale dark nie odpisuję.

DIV 4ever c:

I nie odpisze :D Dark miał gdzieś divine, normalne forum upadło 4 miesiące przed upadkiem serwera? Może nawet wcześniej ^ ^ Na samym serwerze to nigdy nie widziałem Darka a grałem tam trochę ponad rok, z resztą powinieneś kojarzyć mnie ^ ^ 

Divine był jedyny serwerem na którym grałem więcej niż 3 miesiące. Nawet bez administracji sporo ludzi grało, 'topka' jakoś się kręciła i był fajny klimat, mimo że serwer przez 3-4 miesiące był pozostawiony sam sobie :) 

Opublikowano

Klimat by się zrobił po chwili jak starzy gracze by zaczęli wracać :D Sam mam kontakt z kilkoma os z divine i chętnie byśmy zagrali na starym dobrym divine ^ ^ 

I nie odpisze :D Dark miał gdzieś divine, normalne forum upadło 4 miesiące przed upadkiem serwera? Może nawet wcześniej ^ ^ Na samym serwerze to nigdy nie widziałem Darka a grałem tam trochę ponad rok, z resztą powinieneś kojarzyć mnie ^ ^ 

Divine był jedyny serwerem na którym grałem więcej niż 3 miesiące. Nawet bez administracji sporo ludzi grało, 'topka' jakoś się kręciła i był fajny klimat, mimo że serwer przez 3-4 miesiące był pozostawiony sam sobie :)

daj nick na pw xD

divajn topowy serwer pefalpe :C

Opublikowano

Ahh pamiętam Divine bardzo dobry i fajny serwer, gdyby była reaktywacja w 100% bym zagrała

Opublikowano

No niestety, taka prawda :unsure:. Teraz te serwery, to tylko pod kase są robione :unsure:. Ehhh...

I co z tego? Kto normalny opłaci serwer z swojej kieszeni nic przy tym nie zyskując? Nie oszukujmy się, każdy serwer jest pod zarobek.

Podobno Dark sprzedaje pliki gladora/divine, nie wiem czy to prawda, ale jeśli tak to możliwe że będzie reaktywacja, ewentualnie na wakacje Dark się chwalił że wyjdzie jakiś fame fatal pod który nie podpiszę się na starcie tylko jak wystartuje.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Panowie żadnej reaktywacji nie będzie­, na pewno nie ze strony starego teamu :) Kolega DarkSince mimo szerokiej fantazji i bujnej wyobraźni, nie ma za grosz poczucia odpowiedzialności i zaangażowania w to co robi. Niejednokrotnie widziałem jego durne wybryki.. które nie świadczyły dobrze o nim. Administrator Divine ? TheSzczepan ? Administrator owszem.. ale tylko na forum, w grze raz prawa miał a raz nie miał. Forum bez licencji.. typowy nulled postawiony przez wyżej przedstawionego kolegę. Na Divine Darka mogliśmy zobaczyć maksymalnie do kilku tygodni po powstaniu serwera, później olewka totalna. Serwer bardzo pobugowany i na dłuższą metę nie miał racji bytu. Jako że serwer widocznie podupadał nie opłacało się go dalej trzymać, wraz z końcem serwera dedykowanego był koniec serwera. Jeżeli chcielibyście się dowiedzieć czegoś więcej lub na poważnie podjąć się reaktywacji to zapraszam na pw :) Spore archiwum oraz galeria z obydwoma kolegami :) Tyle odemnie pozdrawiam ! :)

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...