Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld/Eruris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to co mordki-wiecie cuś czy nic?Bo mialabyc reaktywacja i co się dzieje,nie ukrywam że zagrałbym tam ponownie,ehh...Tak się stęskniłem za tym serwerem że mógłbym normalnie go sponsorować...Dark coś komuś pisał albo coś czy nikt nie ma żadnego info co i jak? ;/

Opublikowano

Również zagrałbym ponownie na Eruris, jeden z najlepszych serwerów. Najlepiej ze starą administracją BoskiHenio to był naprawdę dobry admin­

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

­Ja bym chętnie odkupił sf EruriS'a albo Divine ^^

To był jedyny serwer, na którym spędziłem ponad rok ^^

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Zebrać wszystkich graczy i zbudować kopie serwera. :)

Opublikowano

Zebrać wszystkich graczy i zbudować kopie serwera. :)

Powiem Ci szczerze że pracuję nad tym-ale nie takie łatwe to...Pseudo technik (taki jak ja)-mało wie i robi dużo po swojemu aby po prostu było,a technik nie zrobi czy nie wyciągnie 100% plików-bo no nie opłacalne będzie to dla niego...Aczkolwiek no,szkoda że Dark nie odpisuje..Bo dość ciekawą ofertę mu sporządziłem... 

Opublikowano

Oj przydałaby się reaktywacja :)

troche podniósłby się poziom polskich serwerów na rynku bo padaka że szok

od 4 miesięcy nie mam gdzie grać poza dwoma tygodniami spędzonymi na Balmora s2

Niie trzeba kontaktować się z administracją żeby wykupować pliki

wystarczy odwzorować system ulepszeń, dropu, wartość bonów itd

później na becie gracze będą czuli czy to divine czy nie :D i najwyzesz coś się zmieni

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Eruris i Divine to jedyne serwery na których tyle czasu przegrałem .  Na tą chwile nie ma żadnego serwera który by zastąpił te dwa :> 

Opublikowano

No naprawde szkoda...  :( Na Darka nie ma co liczyć, on tylko dużo gada a mało robi.  :unsure: Bardzo się stęskniłem za takimi serwerami jak Divine, czy GladoR.

19467097221922474557.png

Opublikowano

bym kupil sf divajna, ale dark nie odpisuję.

DIV 4ever c:

Ty masz 14/15 lat :) Więc wątpię, żeby było Cię stać i żebyś coś potrafił z tymi plikami w ogóle zrobić.

Opublikowano

Powiem Ci szczerze że pracuję nad tym-ale nie takie łatwe to...Pseudo technik (taki jak ja)-mało wie i robi dużo po swojemu aby po prostu było,a technik nie zrobi czy nie wyciągnie 100% plików-bo no nie opłacalne będzie to dla niego...Aczkolwiek no,szkoda że Dark nie odpisuje..Bo dość ciekawą ofertę mu sporządziłem... 

Chętnie bym ci pomógł ale sam mam projekt na głowie, ale jak będziesz chciał coś związanego z clientem to pisz. Postaram się znaleźć trochę czasu ;)

­

Opublikowano

Ty masz 14/15 lat :) Więc wątpię, żeby było Cię stać i żebyś coś potrafił z tymi plikami w ogóle zrobić.

15lat?

Ty k***a chyba smieszny jesteś

jak ja wiem to ty masz 14.

akurat mam 16. ;)

więc sie nie boj o moje umiejętnosci. ;-)

Opublikowano

EruriS? Z tego co pamiętam był to jedyny serwer, na którym normalnie działał drophack od multihacka. Nawet w pt nie trzeba było być. Po prostu podchodzisz i zabierasz drop.  #superzabezpieczenia

A co do serwerów to nawet jeśli by powstały, to i tak bym pewnie nie zagrał ze względu na to, że było mało graczy i gospodarka serwera się waliła. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Ehhh Divine xdd Zagrało by się... Serwer kozacki... 250 lv w kilka dni ale na eq maru trzeba było trochę się napracować ;d. Były te FunPage na FB, które nic nie wnosiły do tematów poza obietnicami ;)

Opublikowano

Oj pamiętam Divine i EruriS. Bardzo chętnie bym zagrał ponownie i mam nadzieję,że coś powstanie.Przegrałem tam parę miesięcy i byłem bardzo zadowolony,ale padł. Ostatnio nie ma żadnych dobrych serwerów easy,wszędzie,albo bugi,albo po prostu [easy] w temacie tylko żeby graczy przyciągnąć.  Prosiłbym o jakiś kontakt,albo  @KneX ,gdy będzie już bardziej określona sprawa co do reaktywacji. Z góry dzięki. ;)

Nie

Opublikowano

Ogólnie również bym zagrał na starym dobrym DivineWorld.

@KneX nie ma już prawdziwych easy bo zarobić da sie tylko na medium i hard możecie mnie hejtować lecz taka prawda.

😅

Opublikowano

Ogólnie również bym zagrał na starym dobrym DivineWorld.

@KneX nie ma już prawdziwych easy bo zarobić da sie tylko na medium i hard możecie mnie hejtować lecz taka prawda.

@Rectual No w obecnej sytuacji muszę się zgodzić. Easy to jak na razie tylko historia,ale mam nadzieję,że to się zmieni.

Nie

Opublikowano

Reaktywacja Divine?, hmm.. wątpię czy by to miało sens z tymi samymi plikami :) 
Serwer nie stał na is ale się trzymał, teraz rzeczywiście gdyby powstał nie byłoby już tego klimatu.. 

Opublikowano

15lat?

Ty k***a chyba smieszny jesteś

jak ja wiem to ty masz 14.

akurat mam 16. ;)

więc sie nie boj o moje umiejętnosci. ;-)

faktycznie kolosalna roznica 15 a 16 .....

Dark i tak sie do Was nie odezwie :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Reaktywacja Divine?, hmm.. wątpię czy by to miało sens z tymi samymi plikami :) 

Serwer nie stał na is ale się trzymał, teraz rzeczywiście gdyby powstał nie byłoby już tego klimatu.. 

Klimatu może by już takiego nie było,ale byłby to jedyny dobry easy aktualnie. Zagrałbym. ;)

Nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...