Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromny ból

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tak problem od dosc dawna, dzieje sie to raz na dzien, czesciej lub rzadziej.
Gdy sobie ide lub siedze, nagle czuje ogromny bol stopy nie do opisania, jakby wszystkie kosci, nerwy byl powyginane, polamane i trwa to jakies 2-3 sekundy.
Dzieje sie tak pare razy na tydzien. Czym to moze byc spowodowane ?
Dodam ze to zawsze lewa stopa.

Opublikowano

Dokładnie od tego są lekarze a nie jakieś fora.  Może poprostu masz nadwage i twoje stawy już nie wytrzymują?

Opublikowano

Może ścięgno masz uszkodzone?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

nowotwur odbytnicy pewno. okłady z czosnku, cebuli i buraków zalecane, bron boze do doktóra lecieć się zapisywać, bo przepiszo bugwie co i bedziesz lezal i nie wstaniesz.

1567846744.png
Opublikowano

Napisalem bo bylem ciekaw waszych wypowiedzi :D

Nadwagi nie mam.

My się nie znamy na tym, więc to będzie po prostu bezsensowne gdybanie. Naprawdę lepiej udaj się do lekarza. ;) Bo może być to coś poważnego. + radzę się udać do prywatnego lekarza, bo tak to byś musiał czekać a choroba mogłaby się rozwijać. 

Opublikowano

Witamy na forum lekarskim MPCforum.

Pytasz się o chorobę, na forum gdzie większość osób to nerdy w wieku 13 lat dla których LOL jest całym życiem.

Diagnoza 

MASZ RAKA

@Offtopic

Idź do lekarza :)

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

też mam tak nie raz ale przesadzasz mówiąc ogromny ból :)

wydaje mi się że ścięgna/mięśnie składają się nie tak jak powinny i to wywołuje ból

lekarz pewnie poleciłby Ci jakieś ćwiczenia żeby rozciągnąć mięśnie, uelastycznic czy coś w tym stylu.

postu udzielił

Dr Penero

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Skurcz stopy. Poczytaj o tym w necie. Ja tego nie mam często, ale jak mam to jest to nawet przyjemne, do kazdego bólu mozesz sie przyzwyczaić ;) Pomaga wtedy ruszanie tą stopą, nawet ręką sobie pomóż. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

My się nie znamy na tym, więc to będzie po prostu bezsensowne gdybanie. Naprawdę lepiej udaj się do lekarza. ;) Bo może być to coś poważnego. + radzę się udać do prywatnego lekarza, bo tak to byś musiał czekać a choroba mogłaby się rozwijać. 

Nie przesadzajmy.. Czekać to może i trzeba, ale na konkretne zabiegi z takim czymś to może iść spokojnie do państwowego. Poza tym od razu nie umrze ;f.

Co do tematu, to nie będę oryginalny i również zaproponuję wizytę u lekarza,

na tym forum możesz jedynie uzyskać pomoc w kwestii bólu dupy, ale takiego chyba nie masz..

Opublikowano

Też tak mam często nie mogę stopy,nogi wygiąć za mocno bo mnie cholerny skurcz łapie.Byłem u lekarza i powiedział że mam niedobór magnezu i 2x dziennie tabletkę magnezu brać :P

6jnc40.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...