Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przeglądałem na stronie how2win patch 5.6 na pbe i na końcu pisało to:

• W plikach pojawiły się także odniesienia do  takich rzeczy jak: „Awesome Buff of Awesomely Awesome Buffing”, „Shield Overload” czy „Heal Embargo” co pozwala przypuszczać, że już wkrótce na serwery live może powrócić długo wyczekiwany tymczasowy tryb gry zwany Ultra Rapid Fire.

Czyżby URF naprawdę powrócił ? <333

Opublikowano

No przecież zapowiadali, że go dadzą. Pewnie wróci znowu na prima aprilis a zapowiadali, że go trochę zmienią a te shieldy i heale to pewnie coś w stylu, aby niektóre champy nie mogły dive'ować już na 1-2lvlu.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zbliża się 1 kwietnia, przecież to oczywiste.

Do tego jeszcze te nowe skiny (Nami Udyr). Czekam niecierpliwie na URFa ^_^

Opublikowano

panowie i panie nie wiem czy wiecie ale około 2-3 miesiące temu poszła petycja od czołowych graczy odnośnie pozostawienia urfa na stałe i RIOT się zgodził :)

jedynie co zmienią to to, aby cooldown itemów był jeszcze mniejszy i kilka mniejszych poprawek, ale na 100% będzie dodany na stałe U.R.F

Opublikowano

­

panowie i panie nie wiem czy wiecie ale około 2-3 miesiące temu poszła petycja od czołowych graczy odnośnie pozostawienia urfa na stałe i RIOT się zgodził :)

jedynie co zmienią to to, aby cooldown itemów był jeszcze mniejszy i kilka mniejszych poprawek, ale na 100% będzie dodany na stałe U.R.F

O tym akurat nie słyszałem. Linkacz please

­azYIWDl.png

Opublikowano

SPOŁECZNOŚCI TAK BARDZO SPODOBAŁ SIĘ TRYB ULTRA RAPID FIRE, ŻE POWSTAŁA PETYCJA, KTÓREJ CELEM JEST ZATRZYMANIE URF NA ZAWSZE.

https://www.change.org/p/riot-games-keep-urf-mode#share

Czy to ta petycja?

cytat z polskich graczy 

Urf będzie następnym trybem, który zostanie dodany z kilkoma ulepszeniami, najbardziej zmienią się przedmioty, aby były bardziej OP.

Opublikowano

Myślę że na URF'ie będzie azir op, z 6 żołnierzy na raz?

Kassadin może coś jeszcze zdziała ale i tak R.I.P

Bard zhonya co 20 sekund? Portale co 5-6?

AP rek sai

Wukong ap

Shaco ap

Maokai

Ad malzahar + Portal zzrot :D

To moje opinie na ten temat, a tak wgl ciekawe jakie to nowe itemki będą, jeżeli wgl jakieś dodadzą na urfa.

Opublikowano

AP rek sai

Wukong ap

Shaco ap

Maokai

To moje opinie na ten temat, a tak wgl ciekawe jakie to nowe itemki będą, jeżeli wgl jakieś dodadzą na urfa.

No, też czytałem o tych nowych champach, które weszły po zniknięciu URF'a.

Ciekawa Reksai pod AP.. już teraz przed nerfem przelicznika była wkurzająca na ARAM'ie czy na midzie a co mówić na URF'ie z tym spamowalnym Q xD

Sion pod AP może coś zdziała bo ma trochę tej mocy na E jako tank a co mówić jako ap tank spamując E i co chwila shield.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej powiedział riot zatwierdził i potwierdził info ,że urf będzie na stałę ,lecz muszą spore poprawki i zmiany w tym trybie zrobić... ,gdzieś na ich stronie i na forum było o tym ,niestety nie podam linka ,lecz to kwestia paru sekund ;)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Słuchajcie w lola gram od niedawna i czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć co to był za tryb?.Z góry dzięki :D

80% mniejszy CD, 100% redukcji kosztów many itp.

AP rek sai

Wukong ap

Shaco ap

Maokai

Mnie ciekawi Kalista, bo ADC ostatnio mieli bonus do AS.

Opublikowano

moim zdaniem właśnie dlatego nie było URFa tyle czasu żeby nie musieli banowac calkowicie tych wszystkich championow co ostatnio :) po prostu to ogarna ale napewno nie zablokuja az tylu ;p

16k7y4p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...