Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradzenie w sprawie kupna skinów

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem i liczę na waszą pomoc :).

Otóż tak na chwile obecną wygląda moje eq:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198169238913/inventory/

Tak, wiem. Szału nie ma dupy nie urywa :D.

Jednak mam na koncie steam 56€. Planowałem zrobić jakiś zakup ale ilość sensownych skinów które mogę kupić lekko zastopowała moją pewność siebie :D.

Ogółem kilka wstępnych opcji już miałem:

1. Kupić M4a1-s cyrex mw i ją podrasować naklejkami itd.

2. To samo co up z tym, że z vulcanem

3. Gut/flip/huntsman ale problem jest taki, że siatki safari/ddpaty średnio mnie interesują (no chyba, że w przypadku butterfly)

4. Kupić jakiś skin który szybko schodzi z csgolounge i dodać te itemy co mam za jakąś lepszą kosę, jakiegoś butterfly.

5. Sprzedać obecnego kałacha wraz z m4 i kupić tęczowe utwardzenie mw i np jasne wody st. 

6. A może zmodernizować całe eq? 

Na chwile obecną tak wyglądają moje pomysły, mógłby ktoś doradzić co zrobić? :). Tak bardziej pod względem logiki i możliwego zarobku żeby czasem nie kupić shitu którego później nie dam rady tradeować. Najlepszy pomysł wykorzystam i nagrodzę full rep +. 

Pozdrawiam.

bez gif

Opublikowano

Jak dla mnie skiny ładne oprócz 1 kajmana.

Jeżeli chcesz sprzedaj go i kup oriona ale jak kto woli.

Ja bym kupił kose i może zaczął się nią traedować na +.

Bo w sumie masz skina do awp / ak / m4 / glock / usp i te inne dodatkowe bronie.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jak dla mnie skiny ładne oprócz 1 kajmana.

Jeżeli chcesz sprzedaj go i kup oriona ale jak kto woli.

Ja bym kupił kose i może zaczął się nią traedować na +.

Bo w sumie masz skina do awp / ak / m4 / glock / usp i te inne dodatkowe bronie.

Fakt, co do usp to nie pomyślałem. Kajman poszedł na sell i niedługo będzie Orion, dzięki za poradę :). Czekam na więcej propozycji. Leci + 

bez gif

Opublikowano

Ja proponuje : 4. Kupić jakiś skin który szybko schodzi z csgolounge i dodać te itemy co mam za jakąś lepszą kosę, jakiegoś butterfly.

Opublikowano

Ja proponuje : 4. Kupić jakiś skin który szybko schodzi z csgolounge i dodać te itemy co mam za jakąś lepszą kosę, jakiegoś butterfly.

A orientujesz się jaki to mógłby być skin? :). Pasowałby np cyrex albo vulcan? Coś takiego na co popyt jest dość duży. 

bez gif

Opublikowano

orionek dość dobrze się tradeuje.. kolega dostał prawie podwójną wartość :)

CPU: i5 2500k @4,8GHz 

COOLER: SilentiumPC Spartan Pro 

MOBO: Gigabyte P67-A-D3-B3 

RAM: Samsung 8GB @1333MHz 

GPU: Palit GTX750Ti StormX Dual 2GB @1281Mhz/3004Mhz

Opublikowano

orionek dość dobrze się tradeuje.. kolega dostał prawie podwójną wartość :)

Dzięki za rady, jednak poszedłem za głupotą ludzką, kupiłem kosę łowcy noc ft za 72€ gdzie chodzi rynkowo 82+ więc spokojnie 10€ jestem do przodu, co prawda trochę skinów musiałem sprzedać ale kto wie, może się uda kiedyś tą kosę wytradeować na cos ciekawego. Dzięki wszystkim za pomoc. 

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...