Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia td

xDawidjj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien dylemat. 

Szukam fajnej lini TD, osobiscie mam jg panther 2, a brat na swoim koncie idzie w E4 ( usa) 

TD od niemcow nie przypadlo mi do gustu, wiec szukam alternatywy, którą gra się przyjemnie. POMOCY :D!

Opublikowano

Obie linie są bardzo słabe.

O jadzi sporo razy pisałem, jeden z najgorszych TD na tierze. E4 ma wbrew pozorom słaby pancerz, przód medy bez problemu przebijają, boki 50mm, działko niby ok. Zawsze to lepszy od Jadzi.

Polecam linię od E3 i Ob. 263.

Opublikowano

Postanowiłem iść w Objecta. Pytanie się nasuwa... Jak mam grać, zeby przetrwać? Działko fajne, tylko pancerz mnie zaskoczył. Mam trzymać się z tyłu? Ostrzeliwać tylko czołg, które się wychylają? 

Opublikowano

Polecam Ci linię do Jadźki E 100 :) Przyjemna według mnie. Również do Obj. 263 - super czołg, w miarę łatwa linia :)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Polecam Ci linię do Jadźki E 100 :) Przyjemna według mnie. Również do Obj. 263 - super czołg, w miarę łatwa linia :)

Jagoda E100 to kupa, a teraz jeszcze nerfa dostaję.

Opublikowano

Ja polecam ci iść AT do Tortoisa - fajna linia, tylko strasznie wolna (czołgi jeżdżą maks 20 km/h).

Dlatego wybrałem object 363, mobilny, moze pancerzu nei ma, ale jebnięcie jest. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...