Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecana klawiatura

MateuszKerlin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję klawiatury w miarę niskiej cenie tak coś koło 150 - 200 zł ewntualnie trochę droższa jeśli będzie się bardzo wyróżniać od reszty. Klawiatura ma być tylko i wyłącznie przeznaczona do lola. najlepiej jak by była taką miniaturka z przyciskami tylko potrzebnymi do samej gry. Zależy mi na refleksje przyciskania żeby napier×××ać jak koreaniec. Zeby przyciski nie wciskały się głęboko. Jeśli znacie to mozecie też polecić jakaś dobrą kamerkę i mikrofon do streamowania.

Opublikowano

A nie lepsza by była jakaś miniaturka? bo to do laptopa ogólnie ma być

Miniaturki tak ogólnie są dupne do gier, ty chcesz do lola a wyobraź sobie jak chcesz włączyć barierę, ale nie bo przypadkowo nadusiłeś "H" i dupa, umarłeś.

Opublikowano

A wiesz czemu są klawiatury zwykłe i dla graczy, oraz czemu są tak drogie? Są to klawiatury mechaniczne, o wysokim stanie (czyli głęboko trzeba wciskać je), ale są o wiele lepsze w grach i mają inną budowę. A nie wiem czy znajdziesz miniaturkę taką mechaniczną, druga sprawa to to, że w lolu się pisze też i wgl i będziesz co chwile przechodzić z klawiatury na miniaturkę i z powrotem ?

Miniaturki to gówno (jeżeli zauważyłem na różnych konwentach czy slotach fanów gier, to na stoiskach dla graczy, jest ci najmniej po 2-3 klawiatury każdego producenta, a może z 1-2 miniaturki na całe stoisko, bo nie jest to ani popularne ani dobre.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

A wiesz czemu są klawiatury zwykłe i dla graczy, oraz czemu są tak drogie? Są to klawiatury mechaniczne, o wysokim stanie (czyli głęboko trzeba wciskać je), ale są o wiele lepsze w grach i mają inną budowę. A nie wiem czy znajdziesz miniaturkę taką mechaniczną, druga sprawa to to, że w lolu się pisze też i wgl i będziesz co chwile przechodzić z klawiatury na miniaturkę i z powrotem ?

Miniaturki to gówno (jeżeli zauważyłem na różnych konwentach czy slotach fanów gier, to na stoiskach dla graczy, jest ci najmniej po 2-3 klawiatury każdego producenta, a może z 1-2 miniaturki na całe stoisko, bo nie jest to ani popularne ani dobre.

Chyba ci się klawy pomyliły, w mechanicznych wystarczy wcisnąć do połowy :) a do końca to się wciska w membranowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...