Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian.pl [Dedyk] [Medium]

Gość `Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

136 zalozonych kont, gra chociaz 50 osob?

Bo nie wiem czy warto rozpakowywac klienta :c

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz beda odpalone raty oraz zostal zwiekszony drop zmianek dodan i 5bon a z misji super nagrody wiec wcale tak ciezko nie jest wbijac ;) coraz wiecej nas juz

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Jezli questow jest ci za malo to zapraszam do dzialu propozycje na forum serwer a administracja to na pewno przeanalizuje tak poza tym to gra sie przyjemnie bez ani jednego laga i mozna dodac ze serwer nie jest nastawiony pod is bo nic z tamtad nie potrzebujemy do rozgrywki

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Tylko fajny lay strony się zmarnował xD

Inteligencją nie grzeszysz widzę. Mimo tego hejtu serw będzie działał a ludzi z minuty na minute coraz więcej : ) I to mnie cieszy.

Opublikowano

Bardzo przyjemny spokojny serwerek , narazie wbiłem 20 lvl i troszke jak dla mnie mało questów :)

takie robił pierwsze wrażenie ... następnie doszło co do czego .. znalazłem buga na yang ...

potem zobaczyłem jak wygląda ulepszanie -.- na EBO +2 trzeba 5x ornament , 5x ogon węża i 50kk -.- na +3 podobne rzeczy ... i tak do +9 (i na kazdy prawie przedmiot tak trzeba)poprostu smiechu warte ...

co do yang buga ... zapytajcie sie na ogóle czy mówie prawde czy nie (połowa graczy dostała 500kk za free niektórzy wiecej, do obiegu serwerowego trafiło 20kkk :) będzie inflacja)

NARA SERWA NIE POLECAM ..

PS jeszcze trick dla ludzi z WH

zeby pominąć patchera wystarczy w folderze z grą nacisnąć shitf+ppm wybrać okno konsoli i wpisać "start yitian.bin" pominie to sprawdzanie plików i bedziecie mogli spokojnie wgrać wh czy co tam chcecie ...

Nie polecam po raz 2.

Opublikowano

takie robił pierwsze wrażenie ... następnie doszło co do czego .. znalazłem buga na yang ...

potem zobaczyłem jak wygląda ulepszanie -.- na EBO +2 trzeba 5x ornament , 5x ogon węża i 50kk -.- na +3 podobne rzeczy ... i tak do +9 (i na kazdy prawie przedmiot tak trzeba)poprostu smiechu warte ...

co do yang buga ... zapytajcie sie na ogóle czy mówie prawde czy nie (połowa graczy dostała 500kk za free niektórzy wiecej, do obiegu serwerowego trafiło 20kkk :) będzie inflacja)

NARA SERWA NIE POLECAM ..

PS jeszcze trick dla ludzi z WH

zeby pominąć patchera wystarczy w folderze z grą nacisnąć shitf+ppm wybrać okno konsoli i wpisać "start yitian.bin" pominie to sprawdzanie plików i bedziecie mogli spokojnie wgrać wh czy co tam chcecie ...

Nie polecam po raz 2.

Pechunio.. Buga na yangi skasowałem.. narobiłeś dokładnie 2kkk gratulacje. Yangi z obiegu zrobione przez Ciebie znikły.. Co do twojego obejścia na WH to się grubo mylisz :)

Opublikowano

sprawdz chat , nie skasowałeś buga koluniu słabo sie tłumaczysz :) słabe masz wytłumaczenie bo wszystko co podałem wyżej działa

jestem ciekawy jak usunąłeś yang z obiegu nie wyłączające serwera ... brawo półinteligencie

"serwer nie padnie bo to inne serwery płacą nam za zabezpieczenia"
hahahhahah człowieku ty myslisz co ty piszesz ? ... zabezpieczenia których nie ma hahhahahahha

A teraz twoje zabezpieczenia clienta

http://zapodaj.net/b8906ee9fc7ab.jpg.html
Jezeli jesteś mądrzejszy to znajdziesz tą postać po skillach w co wątpie bo na postaci która rozdawała yang bana nie ma ...

TAKIE MOCNE
a w obieg weszło 20kkk a nie 2kkk :)

pewnie maszyna zabezpieczona tak samo jak client ...

SKONCZYŁEM , wszystko co napiszesz komentujące piszesz do ściany i ukazujesz swoją nieudolność :* pozdrawiam i życze niepowodzenia .. a sory juz wam sie nie powiodło .. 60 graczy to wyczyn ...

Opublikowano

sprawdz chat , nie skasowałeś buga koluniu słabo sie tłumaczysz :) słabe masz wytłumaczenie bo wszystko co podałem wyżej działa

jestem ciekawy jak usunąłeś yang z obiegu nie wyłączające serwera ... brawo półinteligencie

"serwer nie padnie bo to inne serwery płacą nam za zabezpieczenia"

hahahhahah człowieku ty myslisz co ty piszesz ? ... zabezpieczenia których nie ma hahhahahahha

A teraz twoje zabezpieczenia clienta

http://zapodaj.net/b8906ee9fc7ab.jpg.html
Jezeli jesteś mądrzejszy to znajdziesz tą postać po skillach w co wątpie bo na postaci która rozdawała yang bana nie ma ...

TAKIE MOCNE

a w obieg weszło 20kkk a nie 2kkk :)

pewnie maszyna zabezpieczona tak samo jak client ...

SKONCZYŁEM , wszystko co napiszesz komentujące piszesz do ściany i ukazujesz swoją nieudolność :* pozdrawiam i życze niepowodzenia .. a sory juz wam sie nie powiodło .. 60 graczy to wyczyn ...

Syniu skończ.. Logi nie kłamią (: nie rób z siebie nie wiadomo kogo bo nim nie będziesz.. Twój ultra bug na yangi to sprzedawanie zbrojki na 0 lvl ;c smutne szkoda tylko że w minutkę po tym jak zauważyłem twoje czyny w logach momentalnie zostało to usunięte.. i na screenie na pewno udowodnisz złamanie zabezpieczeń klienta.. props. Co do cytowania mojej wypowiedzi.. zapraszam tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/1375031-zostan%C4%99-system-administratorem/#entry11680291

A teraz możesz płakać..

Opublikowano

@•Mapecik• czemu? moze znajda jakiego yutubera ktory nagra fajna seryjke ;p badzmy dobrej mysli mam nadzieje ze graczy bedzie przybywac a nie ubywac

Youtuber ? kto ? teraz to każdy youtuber kase tylko bierze, a wątpie, że administracja tego serwera da na to.

Opublikowano

koleżanko nie mam nad czym płakać , natomiast ty możesz na tym niewypałem który nazywasz serwerem , wszystko poparłeś dowodami ... w przeciwienstwie do mnie widze ...
niepowodzenia z serwerem jak i w zyciu :) ave ja i nara

Opublikowano

koleżanko nie mam nad czym płakać , natomiast ty możesz na tym niewypałem który nazywasz serwerem , wszystko poparłeś dowodami ... w przeciwienstwie do mnie widze ...

niepowodzenia z serwerem jak i w zyciu :) ave ja i nara

Ale chłopie ja problemu nie widzę , ten serwer bedzie sobie stał i będę tym robił na złość każdemu idiocie który go hejtował, za 10 minut wejde w dzial pomoc na serwerze i wyloze kase na nastepny serwer i gdzie tu widzisz problem? :)

Opublikowano

Polecam i zapraszam do gry osoby zainteresowane old-school'em. Serwer zapowiada się dobrze, nie tak jak ActiveMt2.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Polecam i zapraszam do gry osoby zainteresowane old-school'em. Serwer zapowiada się dobrze, nie tak jak ActiveMt2.

Zapowiada się dobrze, a wyszło jak wyszło :D

Liczba Założonych Kont:

316

Liczba Założonych Postaci:

258

dajcie sobie spokój z tym serwerem.

Opublikowano

Zapowiada się dobrze, a wyszło jak wyszło :D

Liczba Założonych Kont:

316

Liczba Założonych Postaci:

258

dajcie sobie spokój z tym serwerem.

Jeżeli gra na serwerze cię nie interesuje to nie graj. Nie wiem w czym ty widzisz problem.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Moze graczy przybedzie jak kazdy bedzie pisal ze malo ludzi i nie wbije to nigdy nie bedzie ich wiecej ;/

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

chciałem zagrać ale widzę że serwer ma związek z activemt2 więc podziękuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...