Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob

ziom4445

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po rejestracji masz darmowe 5 godzin.

5 godzin to trochę mało xD Da się to do dwóch miesięcy przedłużyć? Przeszło by tak nowe rejestrowanie się co 5 godzin codziennie przez 2 miesiące?

Opublikowano

To po czym program rozpozna czy to pierwsza rejestracja czy ktoś nie odnawia?

Bot sobie gdzieś to po prostu zapisuje, nie wiadomo do końca czy w folderze systemowym, rejestrze a może i nawet w plikach gry...

Na ten moment możesz używać m2boba za darmo tylko przez 5h co nie znaczy, że to jedyny bot działający na PL'u.

Kamer mod też jest bardzo, bardzo dobry moim zdaniem:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Możesz sobie zobaczyć, w razie problemów/pytań jestem do dyspozycji. ;)

Opublikowano

Bot sobie gdzieś to po prostu zapisuje, nie wiadomo do końca czy w folderze systemowym, rejestrze a może i nawet w plikach gry...

Na ten moment możesz używać m2boba za darmo tylko przez 5h co nie znaczy, że to jedyny bot działający na PL'u.

Kamer mod też jest bardzo, bardzo dobry moim zdaniem:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Możesz sobie zobaczyć, w razie problemów/pytań jestem do dyspozycji. ;)

Mi zależy głównie na fishbocie, a z tego co się zorientowałem m2bob ma najlepszego fishbota, najbardziej rozbudowanego tzn. czas reakcji i czas ponownego zarzucenia wędki nie jest stały, tylko ustawia się przedział czasowy, w którym za każdym razem jest losowany jakiś czas, poza tym ma możliwość ustawienia, by po jakimś czasie przerwał łowienie na jakiś czas, a potem zaczął ponownie, a co za tymi wszystkimi funkcjami idzie jest dużo trudniejszy do wykrycia.

Opublikowano

Skoro raz można na 5 godzin za darmo to musi być jakiś sposób by coś usunąć i ponownie 5 godzin za darmo bocić na m2bob, zna ktoś może jakiś sposób na to? Wie ktoś może gdzie się zapisuje, że już zostało wykorzystane te 5 godzin?

Opublikowano

Znalazłem taką informacje http://www.mpcforum.pl/topic/1371068-pytanie-odnosnie-m2bob/?p=11650752na temat sposobu na m2bob za free, ale jest problem, że w wirtualnej maszynie w ogóle nie mogę uruchomić metka bo błąd hack shild wyskakuje "START_SERVICE_ERROR(errorCode=207)" i nie wiem czy ta metoda nie działa czy to wina tego, że mam windows xp, a tam pisze, że windows 7 powinien być?

Opublikowano

Robisz wirtualny obraz linuksa rejestrujesz sie na m2bob i grasz,po 5h kasujesz obraz i jeszcze raz instalujesz.Probowalem tez tak,ze jak minelo 5h to znikała rejestracja.Wiec zmieniłem ip i pojawiła się rejestracja.Ale potem jakieś błędy wywalało więc się nieźle zabezpieczyli

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...