Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ActiveMT2.pl [Dedyk][Medium]

vOdziaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę wiedzieć dlaczego boderek "straszy" ? rozmawiałem z nim bardzo długo i moim zdaniem jest to administrator godny polecenia !

A moim zdaniem na innych servach jak grał zachowywał się jak typowy kid może się zmienił miejmy nadzieje skoro jest gmem :D

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Dzięki wielkie chłopaki // nolif szuka gildii Królestwo obojętne wymagany ts +16 :)

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Łezka się w oku okręci, ten serwer przypomina te stare dobre chińskie longju. Mam nadzieję, że to będzie właśnie odwzorowanie takich serwerów, zaglądne

The past has gone

Opublikowano

Łezka się w oku okręci, ten serwer przypomina te stare dobre chińskie longju. Mam nadzieję, że to będzie właśnie odwzorowanie takich serwerów, zaglądne

dzięki za miłe słowa ^^. Stare czasy zawsze spoko ;)

logo.png

Opublikowano

mam troche bol dupy o hwangi w is, czy beda mialy te same statystyki co zwykle, ze stalek?

no tak oczywiście ;).. Jakby to inaczej miało wyglądać 

logo.png

Opublikowano

O której start ? :) Dodacie handel gildii i jakie gildie są online dla ułatwienia wojen ? 

Sart o 18 :> nie dodamy takich rzeczy ^^

logo.png

Opublikowano

2 pytania.

- pelerynki i poty nieskończone?

- wartości bonusów jakie?

The past has gone

Opublikowano

Drugi raz startuje ten serwer. We wcześniejszej prezentacji pisałem, że serwer nie będzie stał długo i się nie myłiłem...reaktywacja.

Zapewne i tutaj będzie mało osób, bo tylko 700 kont założonych a start już blisko.

Powodzenia no ale radzę Wam przemyśleć czy ma to sens.

Opublikowano

Drugi raz startuje ten serwer. We wcześniejszej prezentacji pisałem, że serwer nie będzie stał długo i się nie myłiłem...reaktywacja.

Zapewne i tutaj będzie mało osób, bo tylko 700 kont założonych a start już blisko.

serwer stał, stoi i będzie stał.

logo.png

Opublikowano

Wtedy było 230 kont na pierwszej odsłonie bodajże. Teraz naprawili bugi i zrobili lepszą reklame także może to wypalić. Ja zawitam,padnie drugi raz więc zmienie zdanie oraz opinie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...