Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ActiveMT2.pl [Dedyk][Medium]

vOdziaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 - Prezentacja, jest bardzo nikła oraz moim zdaniem nic tu nie pokazaliście, grafik się namęczył, serio.

2 - ''Każdy nagrywający dostanie nagrodę w postaci SM'' - to już po gospodarce na start.

3 - Startujecie już 2 raz, zamiast naprawić stary serwer, startujecie od nowa.

4. Maszyna z NASA ? :D 

No niestety nie mogę polecić serwera, za dużo mi minusów wyszło do tego boderek w teamie xD

Opublikowano

1 - Prezentacja, jest bardzo nikła oraz moim zdaniem nic tu nie pokazaliście, grafik się namęczył, serio.

2 - ''Każdy nagrywający dostanie nagrodę w postaci SM'' - to już po gospodarce na start.

3 - Startujecie już 2 raz, zamiast naprawić stary serwer, startujecie od nowa.

4. Maszyna z NASA ? :D

No niestety nie mogę polecić serwera, za dużo mi minusów wyszło do tego boderek w teamie xD

Ad 1. Wszystko co potrzebne w prezentacji jest :> to jest old  school :). nie ma tu miliona rzeczy.

Ad 2. To jest sposób na przyciągnięcie większej ilości graczy oraz lekkie wynagrodzenie nawet tych najmniejszych let's playerów.

Ad 3. To jest stary serwer ^^. "NAPRAWIONY".

Ad 4. Znaczy, że bardzo dobre parametry ;).

logo.png

Opublikowano

Ad 1. Wszystko co potrzebne w prezentacji jest :> to jest old  school :). nie ma tu miliona rzeczy.

Ad 2. To jest sposób na przyciągnięcie większej ilości graczy oraz lekkie wynagrodzenie nawet tych najmniejszych let's playerów.

Ad 3. To jest stary serwer ^^. "NAPRAWIONY".

Ad 4. Znaczy, że bardzo dobre parametry ;).

Jak z TS3?, posiadacie własny czy jakaś tam strefa?

Była W ogóle jakaś beta?, jeśli nie to jak sprawdzaliście te wszystkie błędy co pisałeś wcześniej, staliście w m1 i pvp ? :D 

Opublikowano

Reaktywacja rozumiem?

Serwer naprawdę mogę polecić do zabawy. Równa zagrywka, przypomniałem sobie czasy kiedy pojedynki były wyrównane.

Chodziło się ze znajomymi na spoty czy dropić coś..

Jeśli mogę coś polecić. To może niekończące się pelerynki i zmianki.

Do tego np zmiana klasy w is...

Nie ukrywajmy.. Wiele serwerów wypasionych w setki nowości bajery i takie tam przyciągają...

A pograłbym na takim jakby więcej ludzi grało.

Liczę na was zatem, i powodzenia ;)

interface też ładny jak i odświeżona mapa m1. i + za zachowanie lochów małp. Mało serwerów je posiada a fajne są :D

Opublikowano

Ogółem serwer fajny smak jak ze starego Avalona , ale od razu śmierdzi mi tu navi na kilometr za marne złotówki , pozdro ! 

Opublikowano

Ogółem serwer fajny smak jak ze starego Avalona , ale od razu śmierdzi mi tu navi na kilometr za marne złotówki , pozdro ! 

to się mylisz kolego :>, do navi ma dostęp tylko jedna osoba i nie ma zamiaru nic sprzedawać jeśli to miałeś na myśli ^^.

Jak z TS3?, posiadacie własny czy jakaś tam strefa?

Była W ogóle jakaś beta?, jeśli nie to jak sprawdzaliście te wszystkie błędy co pisałeś wcześniej, staliście w m1 i pvp ? :D

Beta ponad miesięczna, nie ma błędów. TS3 mamy własny, ip będzie na stronie :).

Reaktywacja rozumiem?

Serwer naprawdę mogę polecić do zabawy. Równa zagrywka, przypomniałem sobie czasy kiedy pojedynki były wyrównane.

Chodziło się ze znajomymi na spoty czy dropić coś..

Jeśli mogę coś polecić. To może niekończące się pelerynki i zmianki.

Do tego np zmiana klasy w is...

Nie ukrywajmy.. Wiele serwerów wypasionych w setki nowości bajery i takie tam przyciągają...

A pograłbym na takim jakby więcej ludzi grało.

Liczę na was zatem, i powodzenia ;)

interface też ładny jak i odświeżona mapa m1. i + za zachowanie lochów małp. Mało serwerów je posiada a fajne są :D

Hmm, dziękuję za miłe słowa, co do lochów - są one jednak wyrzucone, zbędna rzecz na taki serwer, medale są u handlarza :> sorka ^^.

logo.png

Opublikowano

lubie jak ludzie piszą że maja maszyne z nasa jest wieksza beka jak sie ja zgasi z cmd.

na pierwszej odslonie mieli zgasic i nie zgasili.

logo.png

Odkrywca
Opublikowano

Polecam , jest bardzo dobry kontakt z administracją , są pomocni oraz zaradni.

1. Skąd drop trutek ? ;>

2. Wbicie 30lvl'a jest czymś trudnym ? 

Pozdrawiam i życzę powodzenia na starcie :>

Odkrywca
Opublikowano

Ogólnie server godny polecenia,tylko boderek w teamie straszy :D

Mogę wiedzieć dlaczego boderek "straszy" ? rozmawiałem z nim bardzo długo i moim zdaniem jest to administrator godny polecenia !

Opublikowano

Polecam z powodu na dobrą grafikę a jak z reklamą będzie lepsza niż ostatnio? Życzę wam udanego startu i wielu graczy:3

2i29cae.png

Opublikowano

Lubisz się śmiać?

- Rekrutacja na mod TS3 ON ?

pewnie :). ip niedługo podamy.

Polecam , jest bardzo dobry kontakt z administracją , są pomocni oraz zaradni.

1. Skąd drop trutek ? ;>

2. Wbicie 30lvl'a jest czymś trudnym ? 

Pozdrawiam i życzę powodzenia na starcie :>

Ad 1. Trutka - szkata ripa, + z pewnej niespodzianki ale to sprawdzicie sami ^^.

2. Wcale :> będzie to dosyć łatwe.

Polecam z powodu na dobrą grafikę a jak z reklamą będzie lepsza niż ostatnio? Życzę wam udanego startu i wielu graczy:3

Chcesz to możesz w niej pomóc ^^ jeśli masz czas to napisz na pw a się dogadamy :).

logo.png

Opublikowano

Ładna prezka i fajnie się zapowiada ;)

1.Jak z dropem hajsu żeby było na zmianki itp?

2.Jak wchodzą perf i sr?

Opublikowano

Serwer można polecić ze wzgedu na administacje :) Jak i równiez spotkamy tu stary dobry klimat metina .

Shiftus możesz ts?

jestem na ts non -stop :>

Ładna prezka i fajnie się zapowiada ;)

1.Jak z dropem hajsu żeby było na zmianki itp?

2.Jak wchodzą perf i sr?

Ad 1. drop hajsu - polecam 50-60 poziom i v2 na wężach :>. Leci tam najlepiej :).

Ad 2. szansa na perf jest taka srednia, 20% na słaby bon 40% na sredni i 40% na najlepszy.

logo.png

Opublikowano

Ad 1. drop hajsu - polecam 50-60 poziom i v2 na wężach :>. Leci tam najlepiej :).

Ad 2. szansa na perf jest taka srednia, 20% na słaby bon 40% na sredni i 40% na najlepszy.

Rywalizacja widzę, startują dziś 2 serwery + wasz 

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Opublikowano

Nie ma cie na ts ;c

Opublikowano

Wpadnę i zobaczymy czy opłaca sie tu grać ;).

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...