Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] rxRank - Skryptowy odpowiednik AZRank'a

Gość Renoxeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, skrypt który zaprezentuję w tym temacie został zrobiony z nudów dla kochanych Dzieci Neostrady, Dzieci MC oraz Piratów i specjalnie dla @Blezur którzy używają AZRank'a ponieważ nie chce im się wpisać

/pex user <nick> group set <grupa>
Dla idiotów: skrypt wymaga PEX'a

Changelog:

1.0 - Pierwsze wydanie

1.1 - drobne poprawki i nowy alias

1.2 - zedytowanie komendy /rxrank oraz dodanie nadawania rang czasowych (rangi się zdejmują po minięciu czasu przy wpisaniu /pex reload) Crashe serwrera po minięciu rangi i wpisaniu /pex reload (czyli skrypty są niestabilne, więc są ustrojstwem), działa tylko /reload

1.3 - drobne poprawki oraz usunięcie uprawnień

Komendy:

/setrank <nick> <grupa> - każdy wie co to robi

/setgroupprefix <grupa> <prefix> - Nadaje prefix <grupa>

/setuserprefix <nick> <prefix> - Nadaje prefix <nick>

/creategroup <grupa> - tworzy grupę <grupa>

/addgrouppermission <grupa> <uprawnienie> - przydziela <grupa> <uprawnienie>

/deletegrouppermission <grupa> <uprawnienie> - odbiera <grupa> <uprawnienie>

/adduserpermission <nick> <uprawnienie> - przydziela <nick> <uprawnienie>

/deleteuserpermission <nick> <uprawnienie> - odbiera <nick> <uprawnienie>

/settimerank <nick> <grupa> <czas> - daje <nick> <grupa> na <czas> (czas podajemy w sekundach)

/rxrank - pomoc

DOWNLOAD

Opublikowano

Skrypt tylko wysyła komendy pexa poprzez konsole... Po tytule myślałem, że to rzeczywiście jakiś nowy pomysł, a tu du*a znowu ścierwo.

Może napiszesz taki skrypt, który działa jak azrank? P.s może zaczniesz naukę Javy? Skript Cie ograniczy.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Sprawdzone na localu przy bukkit, na spigot nie sprawdzałem i działa (ale przy tym dev co mam na localu azrank również działa) . Co prawda przy spigot pod 1.7.10 azrank nie działa i odnosi się do błędu wypisanego na początku tematu. Jutro sprawdzę na działającym serwerze, na dziś 5/10 jeśli chodzi o azrank.

Opublikowano

Skrypt tylko wysyła komendy pexa poprzez konsole... Po tytule myślałem, że to rzeczywiście jakiś nowy pomysł, a tu du*a znowu ścierwo.

Może napiszesz taki skrypt, który działa jak azrank? P.s może zaczniesz naukę Javy? Skript Cie ograniczy.

Dopiero zaczynam coś czytać o pisaniu pluginów. Skrypt zrobiony z nudów, aby ułatwić życie leniwcom.

Sprawdzone na localu przy bukkit, na spigot nie sprawdzałem i działa (ale przy tym dev co mam na localu azrank również działa) . Co prawda przy spigot pod 1.7.10 azrank nie działa i odnosi się do błędu wypisanego na początku tematu. Jutro sprawdzę na działającym serwerze, na dziś 5/10 jeśli chodzi o azrank.

Na craftbukkicie 1.7.2-R03 też mi występował ten sam błąd. Mając gracza miałem uprawnienia Admina.
Opublikowano

1. AzRank posiada CZASOWE ustawianie rang.

2. Ten temat to tylko spam.. Komenda wykonywana w konsoli? Serio?

3. Sądząc po tytule, myślałem, że coś fajnego. A tu jakieś .....

Opublikowano

1. AzRank posiada CZASOWE ustawianie rang.

2. Ten temat to tylko spam.. Komenda wykonywana w konsoli? Serio?

3. Sądząc po tytule, myślałem, że coś fajnego. A tu jakieś .....

Odsyłam na początek tematu.

Czasowe rangi chyba będą w wersji 1.2 - 1.3

Opublikowano

Nowa wersja 1.3 - drobne poprawki i nie wymaga dodawania uprawnień

Opublikowano

>> Zbędne

>> Nie jest napisane, że potrzebny jest plugin PermissionsEX

Odsyłam koleżko na początek tematu. A każdego kto we mnie ,,rzuca" hejtami xMNx lajkuje...
Opublikowano

@Edit Zabieram plusa, bo nie wymaga dodawań uprawnień... Ciekawe, gracze będą dawać sobie rangi + ja nie mogę dać....

Opublikowano

@Edit Zabieram plusa, bo nie wymaga dodawań uprawnień... Ciekawe, gracze będą dawać sobie rangi + ja nie mogę dać....

Musisz mieć op. Zgłoś się na pw to Ci wyślę wersję z uprawnieniami.
Opublikowano

Szczerze nie rozumiem po co kolejny zbędny skrypt zastępujący bardzo dobrze działające plugin takie jak Permissionsex lub AzRank od @TheMolka. Może rzeczywiście przerzucisz się na jave? Daje ona wiecej możliwości a jeśli jeszcze masz wyobraźnie to możesz stworzyć coś naprawdę dobrego

Opublikowano

Odsyłam koleżko na początek tematu. A każdego kto we mnie ,,rzuca" hejtami xMNx lajkuje...

Odesłałeś mnie na początek tematu... Po kiego ch*ja? Nadal nie jest napisane "Skrypt do działania wymaga pluginu PermissionsEX".

­

Jestem wesoły romek

Opublikowano

Odesłałeś mnie na początek tematu... Po kiego ch*ja? Nadal nie jest napisane "Skrypt do działania wymaga pluginu PermissionsEX".

­

Już poprawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...