Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3-Poland Darmowe Kanały MusicBoty

Corso6060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TeamSpeak 3 Poland

Serdecznie zapraszamy na serwer głosowy TS3-poland ! Jedyny taki serwer w polsce, oferujemy wiele ciekawych rzeczy! Posiadamy wiele stref, dlatego każdy znajdzie u nas coś dla siebie i obiecujemy, że nie będzie się nudził! Każdy użytkownik posiada u nas możliwość:

Możliwość odnalezienia miłej atmosfery.
Szybkiego kontaktu z administracją.
Możliwość brania udziału we wszelakich konkursach.
Posiadania własnego kanału bez ponoszenia kosztów.
Poznania nowych ciekawych ludzi.
Możliwość otrzymania kanału vip po osiągnięciu wymagań.

Zapraszamy gorąco na stały, doświadczony serwer głosowy TeamSpeak 3! Oferujemy wiele przyjemności, konkursów, nowych znajomych oraz wiele, wiele więcej! Jeżeli chciałbyś/chciałabyś spróbować czegoś nowego, to właśnie u nas! Różnimy się praktycznie wszystkim, znajdziesz u nas autorskie grafiki, sławnych oraz mniej sławnych youtuberów, wielu ciekawych ludzi, a co najważniejsze, nie zastąpioną, rewelacyjną atmosferę. Traktujemy się na równi z każdym i to właśnie jest u nas piękne! Co jakiś czas szukamy członków do naszej szanownej administracji. Jeżeli uważasz drogi użytkowniku, że się nadajesz napisz do nas, bądź wejdź na naszego TeamSpeak'a 3! Poniżej zostaną umieszczone dane, które powinny was zachęcić do zaczęcia korzystania z naszych usług!

Rekrutacja otwarta na adminów i DJ podania składać na stronie WWW

Dane
Adres:

ts3-poland.gclan.pl

IP:

5.196.210.218:10134

Strona Serwera:

www.ts3-poland.xaa.pl

Sloty: 128

AntyDDoS

Serwer działa od 1 stycznia 2015

Oferty:

Miła administracja

Strefa Prywatna

Strefa Vip

Możliwość tworzenia stref streemowanie itd

Szybki kontakt ze znajomymi

Brak utrudnień

Miła atmosfera

MusicBOT 24/7

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Serdecznie Zapraszamy
TS3-Poland

Opublikowano

­Prezentacja mnie nie zachęciła, a na ts'ie 20-40 osób? Chyba maksymalnie 27 - jak to pisało na górze. Kanały nie zachęcają(wygląd), a sam ROOT nie jest zbyt zachęcający, no ale można spróbować wejść i rozmawiać, choć nie wiem czy pukawka ma dobre serwery.

aw

Opublikowano

­Prezentacja mnie nie zachęciła, a na ts'ie 20-40 osób? Chyba maksymalnie 27 - jak to pisało na górze. Kanały nie zachęcają(wygląd), a sam ROOT nie jest zbyt zachęcający, no ale można spróbować wejść i rozmawiać, choć nie wiem czy pukawka ma dobre serwery.

Jeśli napisałem 20 - 40 czyli pomiędzy łatwo jest domyślić, Ts a kanały będą miały zmienione linię dzielone.
Opublikowano

Nic nadzwyczajnego na tym Ts'ie ... 

Poza tym ,że wygląd jest słaby oraz  pustki na ts'ie , nic poza tym..

Na serwerze dzienne jest dużo osób tylko nie widzisz kanałów priv i vip ukryte są na nowych osób

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...