Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s2 czy Balmora s2?

Niezadbany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwery są na podobnym poziomie i nie jest tak, że na ravii nikt się nie interesuję grą ostatnio też pojawiły się raty i zuo zatem nie sugeruj się odpowiedzią wyżej bo ściema. Osobiście polecam Ravie ze względu na dostępność metinow i ich zwiększony resp

Opublikowano

Balmora zdecydowanie. Administracja zajmuje się serwerem, częste ewenty, dużo ludzi. Ravia to syf pod hajs grają tam same dzieci

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Balmora, na ravii masz masę dzieciaków którym podpadniesz a zjadą Cię tak że nie wstaniesz. Po za tym serwer wgl nie jest pilnowamy banują kogo popadnie adminstracja ma w d***e .

Opublikowano

Balmora zdecydowanie ! Administracja ravii to kupa nieogarniętych ludzi­. Na balmorze więcej eventów, przyjemna i pomocna administracja :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Haha.. chyba moja osoba może być potwierdzeniem oczywistego wyboru.. Grałem ostatnio przez miesiąc na Ravii s2. Zapowiadało się nieźle, ale po dobiciu 75 lvla doszła na mnie rzekoma skarga bez żadnych dowodów, po czym napisał do mnie ukradkiem GM z jakiejś randomowej postaci i z nikąd zaczął się wypytywać o botowanie. Ponieważ administracja nie posiadała żadnych dowodów( w końcu nie botowałem...) postanowili wziąć się za sprawę inaczej.. Wygenerowali nowe hasło i wywalili mi wszystko co miałem... ciężko zrobione eq... i całą resztę... ogólnie nie polecam z oczywistego względu... Nie spotkałem się do tej pory z bardziej infantylnym rozwiązaniem problemu przez administrację w tej grze... WIELKI NEGATYW DLA RAVII S2.

Opublikowano

Haha.. chyba moja osoba może być potwierdzeniem oczywistego wyboru.. Grałem ostatnio przez miesiąc na Ravii s2. Zapowiadało się nieźle, ale po dobiciu 75 lvla doszła na mnie rzekoma skarga bez żadnych dowodów, po czym napisał do mnie ukradkiem GM z jakiejś randomowej postaci i z nikąd zaczął się wypytywać o botowanie. Ponieważ administracja nie posiadała żadnych dowodów( w końcu nie botowałem...) postanowili wziąć się za sprawę inaczej.. Wygenerowali nowe hasło i wywalili mi wszystko co miałem... ciężko zrobione eq... i całą resztę... ogólnie nie polecam z oczywistego względu... Nie spotkałem się do tej pory z bardziej infantylnym rozwiązaniem problemu przez administrację w tej grze... WIELKI NEGATYW DLA RAVII S2.

Wiesz mi zbanowali 93, 68, 54, 48 za 2 tygodnie nie grania a bardzo dobre eQ tak miałam tyle że na Ravi S1. Pisałam na forum dowiedzialam się że za hack-i problem w tym że nawet nie miałam czasu zagrać :) Po czym jedna osoba uświadomiła mi że administracja Ravii banuje osoby przypadkowe aby ludzie widzieli że coś robia.

Opublikowano

­~Jak masz grać na takich serwerach to lepiej graj na PL'u ^_^~

~Polecam BalmoręMT2, dużo metków, lud spokojny.~

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Również polecam Balmore jak koledzy wyżej, faktycznie administracja interesuje się serwerem, są często raty etc.

Co do Ravii jak lubisz się wyzywać z ludźmi na poziomie "Twoja Stara" "Twój stary" to możesz tam zagrać, 90% populacji Ravii cisnie po sobie, odnośnie metinów może i jest więcej lecz 

co to za gra kiedy co chwile jakiś p********y nieuk albo po Tobie jezdzi, albo Ci nie daje grać :|

Opublikowano

Niestety muszę polecić Ravie, więcej osób i pewniejszy serwer. Co nie zmienia faktu, że to gówno z poziomem 2008r.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem, czy Balmora jest godna uwagi, ale na pewno nie Ravia.

Nie trzeba grać, aby mieć własne zdanie o serwerze.

Serwer tętni życiem tylko wtedy, kiedy Isamu na nim gra i się nim 'zajmuję', czyli no 1-2 miesiące po starcie.

Jak skończy serię, to koniec.

~~

Mógłby ktoś zarzucić SSem z Balmory S2 w Jinno, gdy jest najwięcej ludzi?

Opublikowano

Balmora S2 dobry serwer ale za trudny na te czasy. Z tego co wiem, będzie rework dla serwerów. Może pojawi się już tylko Balmora bez podziałów s1 i s2 na source i bardzo łatwym poziomie gry. :)

2887814279715911366194.png

To jest prawdziwe Metinowe Pierdo*nięcie. EasY/MediuM Serwer z 5 Klasą Postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...