Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać, że jesteś z przedszkola, nie wiesz co to troll ? Na prawdę nie wiesz ? L# będzie płatny, nie żale 10$...

Weź się zastanów co piszesz. L# nie nie będzie płatny dziwne, że tylko imeh pisze takie trolle nie pierwszy i nie ostatni raz. 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Platny moze bedzie ale napewno nie szybko stracili bardzo duze zaufanie przez fale banow, wprowadzenie platnosci bedzie strzalem w kolano.

Opublikowano

Weź się zastanów co piszesz. L# nie nie będzie płatny dziwne, że tylko imeh pisze takie trolle nie pierwszy i nie ostatni raz. 

nie tylko imeh trollował... masz do tego co balowali jak pojebani i przez 2 tygodnie gówno robili potem zaczęli i mówili, że nie mogli nic zrobić... lecz wiadomo jak będzie płatny to obejście też będzie... więc, mogą wprowadzić płatność, no ale tak siak cracki będą. 

Opublikowano

legacy              Posted Today, 03:12 AM

There is no need to be salty if we delay updates. Your security is our first goal and I think waiting two or three days for that is more than okay. It will be updated if we think it is in a releasable state.

Opublikowano

legacy              Posted Today, 03:12 AM

There is no need to be salty if we delay updates. Your security is our first goal and I think waiting two or three days for that is more than okay. It will be updated if we think it is in a releasable state.

i wy w to dalej wierzycie ?XDDDDDDDDDDD. Oczywiście jak poszła fala 90% kont zbanowaych to również dbali o bezpieczenstwo przez co byly delaye kilku dniowe, po tym również dbali o bezpieczeństwo ze dwie fale za zoomhacka poszly. beeeeeeeeeeeeeeka

PURE RING0 / PASSIVE TECHNOLOGY

update coming soon™

Opublikowano

i wy w to dalej wierzycie ?XDDDDDDDDDDD. Oczywiście jak poszła fala 90% kont zbanowaych to również dbali o bezpieczenstwo przez co byly delaye kilku dniowe, po tym również dbali o bezpieczeństwo ze dwie fale za zoomhacka poszly. beeeeeeeeeeeeeeka

Rozumiem, że ty sam nie korzystasz z sharpa więc po co się tutaj wypowiadasz ?

Opublikowano

Rozumiem, że ty sam nie korzystasz z sharpa więc po co się tutaj wypowiadasz ?

korzystałem, dostałem bana, nie płakałem, ale odradzam ten crap używać bo tam wiadomo że joduska nic nie robi oprócz tego ze kase zbiera + probuje okradac community.

na bolu chociaz spudgy dba o bezpieczenstwo i tam nigdy nie zbanowano 90% community

next banwave inc ziomeczki. "security™"

update coming soon™

Opublikowano

korzystałem, dostałem bana, nie płakałem, ale odradzam ten crap używać bo tam wiadomo że joduska nic nie robi oprócz tego ze kase zbiera + probuje okradac community.

na bolu chociaz spudgy dba o bezpieczenstwo i tam nigdy nie zbanowano 90% community

next banwave inc ziomeczki. "security™"

Za bola też był banwave więc się nie wykręcaj :).

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

info gdzie PERMAMENTNIE zbanowano 90% community? send link ploox

update coming soon™

Opublikowano

Własnie za zoom'a na bolu też leciały bany. Banwave też był, lista także osobiscie korzystam z obu programów :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Własnie za zoom'a na bolu też leciały bany. Banwave też był, lista także osobiscie korzystam z obu programów :D

chodzi mi o perma bany nie o jakies smieszne dwu tygodniowe bany, lista to nic takiego kek bo nikt po liscie nie bedzie nikt banowal.

update coming soon™

Opublikowano

Temat o statusie leauge sharpa a ludziska spinają dupska o jakieś bany i się kłócą, modzie gdzie jesteś...

Przecież wiadomo że tak będzie, temat w  ogóle powinien byc usunięty... Wystarczy dodać jakis bannerek na górze tego subforum i bd git.

Opublikowano

Przecież wiadomo że tak będzie, temat w  ogóle powinien byc usunięty... Wystarczy dodać jakis bannerek na górze tego subforum i bd git.

Tylko potraficie narzekać nabijacie sobie posty itd.

Ale pracy innego człowieka nie umiecie docenić chcecie to sobie zróbcie forum z banerem na środku czy l# działa czy nie.Tyle z mojej strony dziękuje dowidzenia.

Co do tematu przyda się nowym.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Tylko potraficie narzekać nabijacie sobie posty itd.

Ale pracy innego człowieka nie umiecie docenić chcecie to sobie zróbcie forum z banerem na środku czy l# działa czy nie.Tyle z mojej strony dziękuje dowidzenia.

Co do tematu przyda się nowym.

Co się dla nich przyda z tego tematu? Bajki i kłótnie? Jak ktoś ma konto na jodusce to wchodzi i widzi, czy updated czy nie, jesli nie ma to tak czy siak nie zagra na sharpie.

Opublikowano

Będzie działał ten cheat jeszcze?

Niestety nie, dzisiaj auto cheata (joduskame) ogłosił smutną nowinę, że L# nie będzie dalej rozwijany. W jego miejsce wejdzie nowy, płatny program jodusa (30 euro/miesięcznie).

Opublikowano

Nie zrobiłem screena, aczkolwiek na forum joduska.me można znaleźć na shoutboxie jak jodus napisał info. W jakimś temacie też jest to poruszone, przejrzyj joduska.me.

Anyway, fajnie było ale jak zwykle się skończyło, wszędzie rządzi $$$.

Pasjonat
Opublikowano

e tam dla donatorów jest updated od piątku od godziny 15

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Nie ma update dla donatorow! (mam i wiem)... jedynie developerzy moze maja juz dostep... bedzie dalej aktualizowany za darmo, ine trollujcie bo to spam... a update bedzie gdy bedzie, teraz trzeba tylko czekac

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...