Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mwptMD.png

LajoiA.png

Informacje dodatkowe:

Patch 5.7

Informacje ogólne: 

Po każdym nowym patchu, wprowadzonym na serwery Live League of Legends, programy takie jak Bot of Legends, LeagueSharp wymagają aktualizacji. Aktualizacja trwa zazwyczaj do 24h.

Najszybsze źródła:

Status Bot of Legends: Tu

Status LeagueSharp: Tu (Status znajduje się nad irc)  |  Aplikacja dla urządzeń z androidem: L# Tracker 

google-play-en@2x.png

Credits:

@Renissance - pomysł.

@Miszczu - pozwolenie.

eSwH2k3.png

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwazajcie bo jak sie HeheheM najebie to nie bedzie szybkiego update.

///

GJ, keep it up.

up

yKyJMrm.png

pls

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Przed chwilą dali informację, że dziś nie będzie, bo są znów "nowe zabezpieczenia" czyli w skrócie : Joduska znów targuje cenę bazy danych z Rito.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Przed chwilą dali informację, że dziś nie będzie, bo są znów "nowe zabezpieczenia" czyli w skrócie : Joduska znów targuje cenę bazy danych z Rito.

Po co im by była baza danych? 

A po 2 pomyśl logicznie, jakby ludzie się dowiedzieli ze rito handluje z twórcami botów to by byli skończeni, po co mieliby to robić?

Opublikowano

Nie łatwiej dodać jakiś ładny banner na górze tego subforum?

Odpada, ponieważ tylko GMowie (i administratorzy) mają możliwość zmiany tych "bannerów" w subforach, stąd ten temat. Wydaje mi się, że jest najwygodniejszą opcją :)

Opublikowano

No przydatne, mam nadzieję, że będzie na bieżąco aktualizowane, a nie odpuszczone

po pierwszym update... 

P.S uważajcie na keyloggery o.O

­Keelah se'lai

Opublikowano

47925147710924342703.png

Wyraźnie jest napisane że to nie jest z powodu nowych zabezpieczeń ...

Opublikowano

Tak jak pisałem polaczki nie znają angielskiego a pie*dolą. Mowa tym razem o Beryfes.

Jest napisane jak wół, że NIE MA żadnego nowego anty cheata więc mogliby równie dobrze już teraz dać L# do użytku. Jednak tego nie zrobią bo chcą polepszyć nasze bezpieczeństwo poprzez "nowy system", o którym nie mam pojęcia.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Tak jak pisałem polaczki nie znają angielskiego a pie*dolą. Mowa tym razem o Beryfes.

Jest napisane jak wół, że NIE MA żadnego nowego anty cheata więc mogliby równie dobrze już teraz dać L# do użytku. Jednak tego nie zrobią bo chcą polepszyć nasze bezpieczeństwo poprzez "nowy system", o którym nie mam pojęcia.

No i dobrze, że nowy system. (L# BĘDZIE PŁATNY LUDZIE RATUJCIE SWOJE TŁUSTE DUPSKA Kappa)

Opublikowano

No i dobrze, że nowy system. (L# BĘDZIE PŁATNY LUDZIE RATUJCIE SWOJE TŁUSTE DUPSKA Kappa)

K***a, jesteś jasnowidzem ? Zamknij ryja bo mnie juz zaczynasz w*********

Wyjdz i nie wracaj z forum selexa

Skąd wiesz, że będzie płatny? Jesteś joduskame ?

­

Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz wydatek tych 10-15 $ to nie jest żaden problem nawet dla gimbazy. Zobacz sb jak spamują vipy na botoflegends. Wyczuwam tutaj coś w stylu gówno wiem ale się ciesze. Imeh trollował wczoraj.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz wydatek tych 10-15 $ to nie jest żaden problem nawet dla gimbazy. Zobacz sb jak spamują vipy na botoflegends. Wyczuwam tutaj coś w stylu gówno wiem ale się ciesze. Imeh trollował wczoraj.

imeh zawsze trolluje

­

Opublikowano

Logiczne, że sharp nie będzie płatny, bo wtedy 99% community pójdzie używać BoL'a, a jedyną osobą płacącą za Sharpa będzie stara Jodusa, by mu smutno nie było.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEpicNice Weź spie*alaj gadać takie kocopoły gdzie indziej kurwikłaku zaj*bany bo nie są idiotami i jeśli sharp był by tańszy od BoLa to czysty zarobek by na tym był kopane złoto a teraz spie*dalaj zanim Cie wycwele.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEpicNice Weź spie*dalaj gadać takie kocopoły gdzie indziej kurwikłaku zaj*bany bo nie są idiotami i jeśli sharp był by tańszy od BoLa to czysty zarobek by na tym był kopane złoto a teraz spie*dalaj zanim Cie wycwele.

Weź pod uwagę to ile ostatnio poleciało banów za sharpa kurwikłaku.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEpicNice Weź spierdalaj gadać takie kocopoły gdzie indziej kurwikłaku zajebany bo nie są idiotami i jeśli sharp był by tańszy od BoLa to czysty zarobek by na tym był kopane złoto a teraz spierdalaj zanim Cie wycwele.

"Wycwele" mowisz jak stary grypser za dużo filmów chłopcze anyway skrypty na bolu vip to porażka wiem bo mam :D a te płatne to updaty robią z łaski. 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Widać, że jesteś z przedszkola, nie wiesz co to troll ? Na prawdę nie wiesz ? L# będzie płatny, nie żale 10$...

Opublikowano

Widać, że jesteś z przedszkola, nie wiesz co to troll ? Na prawdę nie wiesz ? L# będzie płatny, nie żale 10$...

Widać, że jesteś z gimbazy. Nikt powyżej 16+ nie trolluje (często)

­

Opublikowano

l# nie bedzie platny bo honda nie bedzie rekodzil calego sharpa zeby sobie wódz joduska mogl zarobic to chyba jasne

outdated bo honda na imprezie confirmed, update jutro jak kac zejdzie ;/

PURE RING0 / PASSIVE TECHNOLOGY

update coming soon™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...