Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy Sponsora i drugiego technika / mapperzy i questrzerzy mile widziani :) ^^ serwe będzie wypas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer medium/easy - 200 lvl max

Witam, tak jak w temacie poszukujemy Sponsora i Technika (mapperzy i questrzerzy z ambicją mile widziani)

Forum serwera mamy ( na darmowym hostingu mile widzane zasponsoriwanie na leosze ) :)^^ Ts (512 slotów) też mamy

Co do serwera mam technika oraz sety eq różnych ciekawych i bardzo różnorodnych widziałem fajne seciki ale to też kosztuje jesteś przygotowani myślimy o zasponsorowaniu vps i w niecały tydzień serwer będzie na nogach i wszystko będzie grało )

Więc :

-Sponsor

-Technik się przyda :)

*mapper i questr mile widziany i na pewno będzie zadowolony z pracy

Serwer będzie miał odrazu reklamę mam grupę na Facebook mająca 8k członków i dziennie dochodzi z 60 osób :) więc ludzie będą. Ale nie ma kasy na realizację całego projektu .. proszę o kontakt GG : 43078265

Opublikowano

Serwer medium/easy - 200 lvl max

Witam, tak jak w temacie poszukujemy Sponsora i Technika (mapperzy i questrzerzy z ambicją mile widziani)

Forum serwera mamy ( na darmowym hostingu mile widzane zasponsoriwanie na leosze ) :) ^^ Ts (512 slotów) też mamy

szukacie sponsora a myslicie o zasponsorowaniu

Co do serwera mam technika oraz sety eq różnych ciekawych i bardzo różnorodnych widziałem fajne seciki ale to też kosztuje jesteś przygotowani myślimy o zasponsorowaniu vps i w niecały tydzień serwer będzie na nogach i wszystko będzie grało )

Więc :

-Sponsor

-Technik się przyda :)

*mapper i questr mile widziany i na pewno będzie zadowolony z pracy

Serwer będzie miał odrazu reklamę mam grupę na Facebook mająca 8k członków i dziennie dochodzi z 60 osób :) więc ludzie będą. Ale nie ma kasy na realizację całego projektu .. proszę o kontakt GG : 43078265

Powiem tak, złóż zdania do kupy, napisane na odjeb(wedlug mnie) glownie chodzi o te bledy lub minki które nie mają sensu w środku zdania.

nie polecam

Opublikowano

Treść przerażająca... W żadnym stopniu nie ma tu jakiegokolwiek zdania złożonego z sensem.

Macie technika, który ma jakieś sety, ale chcecie jeszcze dokupić bo sponsorujecie szukając sponsora.

Takie mylne zdania zawiera właśnie Twoja wypowiedź odnośnie "POSZUKIWANIA".

Ja osobiście patrząc na treść nie wywnioskuję za wiele o osobach,

ale po podejściu do napisania takiej treści mogę jedynie powiedzieć,

że jeżeli treść jest na odpierdziel, to serwer nie będzie lepszym wytworem.

Nie polecam.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Projeku nie polecam ze wzgledu na to ze sa to amatorzy. Po zaproponowaniu ze mógłbym zrobic im mapy na zlecenie moim wynagrodzeniem mialo byc TuT na ich serwerze i sm. Gdy powiedziałem ze takie wynagrodzenie mnie nie satysfakcjonuje i zaproponowalen norlamnie warunki za pieniądze nagle temat sie urwal. Wiec piszac ze szukacie maperow i questerow z ambicja to szukac możesz ale watpie ze wogle ktoś bedzie chial z Toba współpracować ( na takich warunkach ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...