Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 670
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja nie polecam, nie dlatego że nie lubię daimao, tylko dlatego że mapper z Niego taki jak z żaby przekąska.
Skąd to wiem? Bo osobiście przez TeamViewera zlepiałem jego rozsypany burdel w całość, by World Editor działał jak trzeba - na tym opieram swoją opinie nie na tym że zapłacił mi za pomoc niesłusznym oczernianiem mnie i mojego projektu.

Sorry daimao, ale realia są takie że nawet nie wiesz do czego służy property i wklejasz tam pliki w formacie .spt.
Mam zamiar napisać swój temat z Pomocą Serwerową i spodziewam się że w zemście za ten post też mnie nie polecisz więc z góry ujmę, że to dzięki mnie tworzysz mapy, bo sam byś nawet poprawnie nie otworzył programu.

0VPaRnd.png

Opublikowano

A ja nie polecam, nie dlatego że nie lubię daimao, tylko dlatego że mapper z Niego taki jak z żaby przekąska.

Skąd to wiem? Bo osobiście przez TeamViewera zlepiałem jego rozsypany burdel w całość, by World Editor działał jak trzeba - na tym opieram swoją opinie nie na tym że zapłacił mi za pomoc niesłusznym oczernianiem mnie i mojego projektu.

Sorry daimao, ale realia są takie że nawet nie wiesz do czego służy property i wklejasz tam pliki w formacie .spt.

Mam zamiar napisać swój temat z Pomocą Serwerową i spodziewam się że w zemście za ten post też mnie nie polecisz więc z góry ujmę, że to dzięki mnie tworzysz mapy, bo sam byś nawet poprawnie nie otworzył programu.

Jakoś ten burdel działa jak należy. ;) 

Pomagałeś mi - fakt, ale robiłeś to już pewien czas temu. Do tego czasu, zdążyłem zrobić program pod siebie i nie mam co do tego żadnych zarzutów. 

Oczerniałem Ciebie tak samo jak Ty mnie i działałem nie bez powodu(zacząłeś). 

Też Cię nie lubię. 

Opublikowano

Polecam dobra FIRMA

@ Liczy się wyobraźnia gamoniu, a nie to czy potrafisz otworzyć program, który jest tak zaawansowany że "hoho"...

omvwi3.jpg

Opublikowano

Polecam dobra FIRMA

@Mizune Liczy się wyobraźnia gamoniu, a nie to czy potrafisz otworzyć program, który jest tak zaawansowany że "hoho"...

Wyjdź oknem i nie trzaskaj drzwiami, jak już to zrobisz to idź do drogiego butiku bez pieniędzy i zacznij sobie wyobrażać jakbyś wyglądał w tym czy innym stroju.

Żeby wyobraźnia pozwoliła na stworzenie czegoś kreatywnego w programie, pierw trzeba umieć go otworzyć - to uwaga do Ciebie, nie do daimao bo słyszałem że już się nauczył.

PS. Jeśli wyobraźnią nazywasz umieszczenie w przypadkowych miejscach obiektów z PL'a to na prawdę współczuję.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Polecam solidna firma, miło sie wspolpracuje. 

Z pracy na prace nabiera doswiadczenia. :)

Polecam.

Mizune, to klient korzystający z uslug ma byc zadowolony :)

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Wyjdź oknem i nie trzaskaj drzwiami, jak już to zrobisz to idź do drogiego butiku bez pieniędzy i zacznij sobie wyobrażać jakbyś wyglądał w tym czy innym stroju.

Żeby wyobraźnia pozwoliła na stworzenie czegoś kreatywnego w programie, pierw trzeba umieć go otworzyć - to uwaga do Ciebie, nie do daimao bo słyszałem że już się nauczył.

PS. Jeśli wyobraźnią nazywasz umieszczenie w przypadkowych miejscach obiektów z PL'a to na prawdę współczuję.

Wybacz mi, że nie umiem kraść tak dobrze jak ty i Naid. :/

Wszystko co robię na swoich mapach, robię z pełną tego świadomością. Przypadkiem możesz być ty, a nie stawiane budynki przeze mnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...