Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Yitian.pl

Gość `Algade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram pod nickiem Vayneard w Shinsoo zapraszam wszystkich bo serwer bedzie naprawde udany, nawet jezeli prezentacja nie przypadla ci to pobierz i sprawdz a moze okazac sie ze to serwer twoich marzen :P 

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Myślałem już, że to jakaś reaktywacja lub coś podobnego do starego yitian2, a tu zawód... nie podrabiajcie nazw tak wspaniałych, choć upadłych już serwerów, jakim był yitian2. Ludziom robicie nadzieję.

Dum spiro, spero.

Opublikowano

no jak widać szału nie ma, pod waszą reklamą na fejsie, az sie roi od opini serwer pod IS, 2 tyg i koniec xD

@sumenato

Reklamą na fejsie? To my mamy fejsa ;O? Od kiedy? o.O

#edit

właśnie zauważyłem post na metin2list, Yitian to nie Yitian2 i nie ma z nim nic wspólnego : )

Myślałem już, że to jakaś reaktywacja lub coś podobnego do starego yitian2, a tu zawód... nie podrabiajcie nazw tak wspaniałych, choć upadłych już serwerów, jakim był yitian2. Ludziom robicie nadzieję.

Yitian2 to polskie gówno, my nawiązujemy to starych czasów mało nas obchodzi że był serwer z nazwą yitian2. Opatentowali tą nazwę że twierdzisz iż ją podrabiamy?

Opublikowano

Yitian2 to polskie gówno, my nawiązujemy to starych czasów mało nas obchodzi że był serwer z nazwą yitian2. Opatentowali tą nazwę że twierdzisz iż ją podrabiamy?

Wiesz, jeśli tak się wypowiadasz jako GA, to tylko współczuję. Traktuj nas (graczy) jako osoby kompetentne, które mają własne zdanie, nie jesteśmy dziećmi, więc rozmawiajmy jako dorośli. W końcu to dla nas tworzycie ten owoc pracy - serwer, więc nie spinaj się. Zwyczajnie zwróciłem uwagę, że nazwa yitian kojarzy się jednoznacznie ze starym serwerem yitian2. W związku z czym mówię, że podrabiacie, bo równie dobrze moglibyście stworzyć serwer o nazwie zupełnie nieprzeciętnej i wyjątkowej, a nie coś, co jest podobne z czymś, co było i tylko przywodzi na myśl jakieś skojarzenia z poprzednim serwerem (który różni się tylko cyferką obok nazwy), bez względu na to, czy to dobre wspomnienia z serwera, czy złe. Czy nie mam racji? :)

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Wiesz, jeśli tak się wypowiadasz jako GA, to tylko współczuję. Traktuj nas (graczy) jako osoby kompetentne, które mają własne zdanie, nie jesteśmy dziećmi, więc rozmawiajmy jako dorośli. W końcu to dla nas tworzycie ten owoc pracy - serwer, więc nie spinaj się. Zwyczajnie zwróciłem uwagę, że nazwa yitian kojarzy się jednoznacznie ze starym serwerem yitian2. W związku z czym mówię, że podrabiacie, bo równie dobrze moglibyście stworzyć serwer o nazwie zupełnie nieprzeciętnej i wyjątkowej, a nie coś, co jest podobne z czymś, co było i tylko przywodzi na myśl jakieś skojarzenia z poprzednim serwerem (który różni się tylko cyferką obok nazwy), bez względu na to, czy to dobre wspomnienia z serwera, czy złe. Czy nie mam racji? :)

Po 1. Gdybym się spinał mój post wyglądałby inaczej. Po 2. Szanuje twoje zdanie. Po 3. Nazwa została wybrana taka a nie inna bo serwer ma się kojarzyć z dawnymi czasami metina. Nie interesuje mnie yitian2 który był polskim serwerem. Interesuje mnie nawiązanie do starego klimatu metka gdzie walczyłeś o każdy skrawek mapy a nie miałeś podane wszystko na tacy.. Przypomnij sobie kolego jak to było na chińskich serwerach zanim jeszcze z metina zrobiono jedno wielkie gówno. Nazwa nie ma tu zbyt wiele do rzeczy.

Opublikowano

Po 1. Gdybym się spinał mój post wyglądałby inaczej. Po 2. Szanuje twoje zdanie. Po 3. Nazwa została wybrana taka a nie inna bo serwer ma się kojarzyć z dawnymi czasami metina. Nie interesuje mnie yitian2 który był polskim serwerem. Interesuje mnie nawiązanie do starego klimatu metka gdzie walczyłeś o każdy skrawek mapy a nie miałeś podane wszystko na tacy.. Przypomnij sobie kolego jak to było na chińskich serwerach zanim jeszcze z metina zrobiono jedno wielkie gówno. Nazwa nie ma tu zbyt wiele do rzeczy.

Oczywiście, nazwa nie ma wiele do "gadania". Ale zwyczajnie zwróciłem na to uwagę jako wieloletni gracz tej gry, to chyba nic złego, nieprawdaż? A co do serwera... owszem, fajnie jak się kojarzy ze starymi czasami, ale tak się zastanawiam, że ciągle uparcie trzymasz się wytłuszczonego na czerwono przeze mnie wyżej stwierdzenia, że to był polski serwer. Wiemy dobrze o tym, że to był PL, ale podkreślasz to tak, jakby Wasz serwer yitian był zagraniczny. Chyba że nie doczytałem prezentacji i faktycznie jest.

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na ciekawy projekt, jak i spoko Administracje.

Powodzenia przy starcie i przy dużej liczby graczy. ;) 

837341413742376668518.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...