Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot "Attempting to reach Xenobot server, please wait"

drakerin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukalem odpowiedzi doslownie juz chyba wszedzie i nigdzie nie jest wyjasnione jak poradzic sobie z tym problemem. Otoz od 2 miesiecy Xenobot dzialal mi bez problemow az do dzis kiedy odpalilem kompa uruchamiam Xeno i widze napis nad ikona kolo zegarka "Attempting to reach Xenobot server, please wait" bez mozliwosci wyswietlenia calego okna bota i ingerencji w zakladki "Login, Inject, Monitor itp". Zdziwilem sie bo nic nie zmienialem nic nie aktualizowalem i nic nie sciagalem. Poprzedniego wieczoru skonczylem bocic wylaczylem kompa odpalam rano i juz nie moge uruchomic bota. Gdy chcialem zrobic wszystko od poczatku tzn. wywalilem host z folderu etc uruchomilem bota pojawil sie napis: "Xenobot is automatically updated." nastepnie zamknalem bota wkleilem host odpalilem na nowo uzylem Patcher'a i nadal to samo, nawet gdy nie uzywam Patcher'a to probojac otworzyc okienko bota pokazuje sie ten napis.

Dodam tez ze przeskanowalem caly komputer i przeczyscilem programami ktore sa mi dobrze znane i uzywane przeze mnie od dawna i tez nie pomoglo.

Antyvirus mi niczego nie blokuje.

Czekam na wasze pomysly bo pacc mi sie marnuje ;p

Opublikowano

Spróbuj pobrać mojego xeno (raczej cracka którego ja używam) :

http://www.mpcforum.pl/topic/1384189-xeno-problem/?p=11754303

Zauważyłem zależność w 2 takich samych tematach oboje macie problem bo używacie starej metody crackowania xeno za pomocą podmieniania pliku Host i używacie Patchera stary crack od pandorium już długo nie hula o ile dobrze pamiętam ten crack działa na 100%

1396292564-U784394.png
Opublikowano

właśnie odpaliłem xeno i nic nie robiąc sam się włączył i wszystko działa ;o a wczoraj jeszcze miałem ten problem :D nie wiem o co chodzi ale cieszę się z tego, że na chwile obecną lata :)

Opublikowano

Problem był taki, że admin [pandoriumx] zapomniał opłacić auth servera dla jego xenosuite. Wszystko już będzie normalnie działać.

f1a327ea2f.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Problem był taki, że admin [pandoriumx] zapomniał opłacić auth servera dla jego xenosuite. Wszystko już będzie normalnie działać.

2 miesiace pozniej, 11stego, mam to samo. Zbieg okolicznosci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...