Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maestia bohaterów!

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj jak to zobaczyłem....SUPER! pomysł na prawdę genialne ;D w końcu ! ,ale przez to też wartości kont będą wzrastały ;x ,martwi mnie tylko ten "znaczek" nad łbem,powinno go się wył :),bo jest stały.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Mi się podoba, niekoniecznie pojawianie się tego w samej grze nad głową jest dobre, ale w menu wczytywania czy w statystykach jak najbardziej się przyda. 

No i zawsze to coś nowego, a to chyba najbardziej motywuje do ciągłej gry. 

Opublikowano

hmm nie mam tego wlączonego >? wgl nie widziałem tej opcji w grze, to dopiero weszło czy ma wejść ? w poście riot pisał że 11 miało byc ;p

16k7y4p.png

Opublikowano

hmm nie mam tego wlączonego >? wgl nie widziałem tej opcji w grze, to dopiero weszło czy ma wejść ? w poście riot pisał że 11 miało byc ;p

Na publicznej becie, czyli serwer na który mało osób ma dostęp, serwer na którym dodają wszystkie nowości a gracze je testują.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jezu, denerwuje mnie już to że zamiast napisać temat nabijacie sobie posty jak stworzą jakiś temat na polscy gracze odrazu znajdzie sie jakiś koleś który musi mieć posta wiecej i robi taki sam temat tutaj. k***a lepszych pomysłów na nabijanie postów nie macie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...