Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maestia bohaterów!

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to nic zaskakującego, ale cóż zobaczymy po becie.

Opublikowano

Pridestalkerr, Dawidsonek, Sickesticks vOP się cieszą bo gówniaki tylko jednym champem całe życie grają :v

Ale fajna odmiana. W SMITE pograłem kilka gierek i tam są jakieś osiągnięcia itp więc czemu by nie dać do LoLa.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Wielkie propsy za zrobienie czegoś takiego dla Rito, teraz będę siać zniszczenie i będą się mnie bać! xD

Ale na serio, fajny dodatek i będzie jakiś respekt na wrogach może. :P

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł, od dawna czekałem na coś podobnego. ;)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, przynajmniej kolejne jakieś wyróżnienie. Może tak niektórzy odnajdą swojego "maina" :P

Opublikowano

niby spoko, ale w trakcie gry mi to nie pasuje by mi nad glowa bohatera to dyndalo...

To się pojawi chyba nad głową tylko w momencie awansowaniu na wyższy level. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie mogę się doczekać, ale według mnie coś takiego powinno się powinno się pojawić już w Champion Select by ludzie widzieli co mainujesz i warto ci oddać

tę linię

Będę mógł się pochwalić kolegom grając 24/7 Kalistą ;_;

@Saveti będziesz miał pkt za granie urgotem! :D

Opublikowano

­To pojawiać się będzie jak będziesz używał prywatnej emotki, która będzie dostępna dopiero od 4 i 5 tieru.

Bardzo dobry pomysł.

Liczę na więcej nagród :D

Opublikowano

Rito moim bogiem i nauogiem, dobry pomysl a te cebulaki pod oryginalnym postem rito tylko narzekac potrafia

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Fajne, widze, ze musze ostro cwiczyc gre Xerathem, zeby miec jak najwiecej pkt w

nim, zeby przynajmniej wygladalo to na legit playera :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

Hahaha, widze, że zgapianie ze Smite to dobry pomysł jak dla niektórych. DNO! Może jeszcze zmienią modele broni, tak jak się to robi w CS 1.6 i dodadzą wartościowość skinów, np. Rengar Łowca Głów - przetestowany w boju - 975 RP 299 RP?

Opublikowano

Szkoda, że za uzycie l# albo bol nie ma odznaki odrazu korean gamer :D Ale na propsie mogli by za 5ta odznake dać jakiego skina albo coś pż 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Odkrywca
Opublikowano

Pomysł myślę, że na plus. Za granie swoją ulubioną postacią dostać nagrody^^ Deal with it;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...