Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak trenowac skilla w cs:go ?

MrSzajmzoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem MrSzajmzoPL i jestem graczem cs:go z jakies 5 miesiecy i potrzebuje pomocy.

Gdy zaczynalem gre nie moglem wyjsc z rangi Silver I teraz jestem w range Silver III i nie moge dalej wbijac poniewaz chyba jestem za slaby.

jezeli zna ktos fajne szybkie i przyjemne metody trenowania skilla Aim itp. to prosze o to aby sie taka osoba udzielila ponizej poniewaz chcial bym lepiej grac ale jakos mi to nie wychodzi.

Z gory dzieki :).

Opublikowano

graj na only headshot, do skilla trzeba czasu ja gram od 1roku i nienajgorzej idzie. Próbuj gry only headshot ale 1vs1, daje to efekty. Co do trenowania graj też faceit, potrenujesz na wyższych rangach

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Tylko jest maly problem bo np gralem nie dawno na faceit to sie nie dalo grac bo jacys kolesie z orzelkami z goldami i nie nic nie dalo zrobic tak siekali                    

Opublikowano

Jest pełno map wyrabiających pamięć mięśniową, aima itd. Pograj na nich po 30-40 minut dziennie, a na pewno zobaczysz efekty. 

@ref

Jeszcze takie pytanie macie moze jakis fajne celowniczki czy cos na ktorych ladnie HS'y wchodza ?

lub jakies inne ustawienia?

http://izaktv.pl/csgo-jaki-celownik-wybrac/

Tutaj jest sporo celowników, polecam ten mały. 

Opublikowano

Tylko jest maly problem bo np gralem nie dawno na faceit to sie nie dalo grac bo jacys kolesie z orzelkami z goldami i nie nic nie dalo zrobic tak siekali                    

to dlatego tam nie graj tylko jak nabyjesz jakiegos skilla bo to bez sensu  cale zycie zamykac 

Opublikowano

A ja jednak polecam grać te MM'y ale z umiarem.

Dajmy na to że dziennie grasz 2 - 3 MM'y a resztę poświęcasz na ćwiczenie skilla.

Ćwiczyć tego skilla można na wiele sposobów.

Głównym z nich to "Serwery OnlyHS/DM".

Polecam także serwery "KZ".

Opublikowano

Graj dużo customów, casuali, możesz przyzwyczaić się do akcji, które kiedyś mogą się zdarzyć w meczu, na początku potrenuj spray'e ak, m4, później aiming, będzie Ci po prostu łatwiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...