Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemson , potrzebuje jakieś uberfajnej gierki w której fabuła niszczy, jednakże jedynym cholernym ograniczeniem jest to że nie może gra wymagać DX' 11'stki od mojej karty grejficznej* . . . Coś na kontekst chętnie przyjmę Wiedźmina 2/1, F.E.A.R. , Bioshock Infinite, Fallout 3/ Nju Vegasingo , FarCry 3 :3 //W skrócie mogą być mózgotrzepy. ;)

Mam nadzieję że jeszcze ktoś lubuje się w klasykach, czy też w porządnych grach. Coś aby na dłużej mnie przytrzymało a nie na chwilkę (wymagający gracz sorry).

Proszę o propozycję gier single player, a i Skyrim mówie od razu - odpada. :D Pozdrawiam. 

[*]

Opublikowano

Moje najlepsze:

1.Stalker Cień czarnobyla/Zew Prypeci

2.Spec Ops The Line

3.Silent Hill 2(Jeśli lubisz dobre horrory)

4.Penumbra Przebudzenie/Czarna Plaga

5.Mafia II

6.Mirror's Edge

graphic.png

Opublikowano

Uwielbiam sur.horrory <3 Silent Hill mocny jest, akurat grywałem, Penumbre wreszcie zacznę, a Spec Ops'a aż sprawdzę bo nie miałem okazji, co do reszty grałem. ;D

- Czekam na więcej. :D

[*]

Opublikowano

• Among the Sleep (2014), 

Amnesia: A Machine for Pigs (2013), 

Penumbra: Przebudzenie (2007), 

Cry of Fear (2013),

Daylight (2014), 

Slender: The Arrival (2013), 

Five Nights at Freddy's (2014).

Opublikowano

The Walking Dead: Season One - tak się wkręciłem, że autentycznie przy 5 epizodzie się popłakałem.

Jest jedna gra, która niszczy system od strony fabularnej jak i samej frajdy z gry, to Red Dead Redemption, która niestety nie wyszła na komputery.

The Last of US jest też jest mega, ale podobnie jak RDR jest tylko na konsole (PS3/PS4)

Kolejną grą z zajebistą fabułą jest Spec Ops: The Line, która jest dostępna na PC.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To teraz was wszystkich wkurwie xD

Metro

Zdecydowanie metro 2033 i last light 

Grałem, 7/10 :D

dishonored, ze wzgledu na wybory, fabula tez stoi na wysokim poziomie

Wiem, wciągnęlo od razu. ;) Czekam na 2'jkę. ;)

Seria TES, najlepiej Morrowind.

Risen 1 i 2

Crysis: Warhead

TES'a sprawdzę, ale w resztę grane. :D

Crysis'a mam Maximum Edition <3

The Walking Dead: Season One - tak się wkręciłem, że autentycznie przy 5 epizodzie się popłakałem.

Jest jedna gra, która niszczy system od strony fabularnej jak i samej frajdy z gry, to Red Dead Redemption, która niestety nie wyszła na komputery.

The Last of US jest też jest mega, ale podobnie jak RDR jest tylko na konsole (PS3/PS4)

Kolejną grą z zajebistą fabułą jest Spec Ops: The Line, która jest dostępna na PC.

TWD grałem, kiedy wyszedł 3 epizod ? Cuś takiego, dalszych nie sprawdzałem, gierka jakowo dawała radę :D

TLoU <3 Tak bardzo chciałbym w to pograć, każdy to poleca ! I tego Red Dead Redemptiona podobno miazga. :D

1. Max Payne 1/2
2. Postal 2
3. Sleeping Dog 

Tylko Max Payne 3 mi został do ogrania, ale 3 pkty ograne.

Planetscspe Torment, Fallouty 

Wowow ciekawe tytuły tu się sypnęły, sprawdzam ! - Po za "fallouty" :D Od 1'nki do Tacticsa mam oryginały xD Ograne ;3

• Among the Sleep (2014), 
    • Amnesia: A Machine for Pigs (2013), 
    • Penumbra: Przebudzenie (2007), 
    • Cry of Fear (2013),
    • Daylight (2014), 
    • Slender: The Arrival (2013), 
    • Five Nights at Freddy's (2014)

Nie wiem czy ten Among mi pójdzie (Dx 11, moja obsługuje 10.1)

Amnesia - nieeee, mam na płycie, jakowo gierka nie wciągneła mnie, ale klimat jest, tzn. napięcie. ;D

Slender & Daylight out. Resztę sprawdzam. :D

Mówiłem wymagający gracz, myślałem że coś nietuzinkowego znajdę.. ;zz Waiting for ya.

[*]

Opublikowano
To może jakiś Darkest Dungeon lub The Binding of Isaac?

Steamowe ? W sumie nie zbyt recenzje znam na ten temat, podobno ciekawe, i to są te z nowszych gierek, średnio kojarzę xP ?

@down pisałem niżej że przeszedłem, wraz z 3jką. :D W kolejne jakoś tylko chwilowo grałem. xD Wybredność lvl Maxio.

[*]

Opublikowano

Skoro i penumbra, to w takim razie Amnesia mroczny obled, nie ma tak dobrej fabuly jak penumbra ale tez dobra giera.
Polecam tez cala serie stalkera i half life :D
No i reszta;
Bioshock
Fall out 3
Red dead redemption czy jakos tak

Opublikowano

Dying Light, genialna fabuła :p

Serious Sam - chociaż szczerze powiedziawszy... Nie wiem jaką to ma fabułę.

Co tam było jeszcze z tych starszych gier...

Tomb Raider, Legendary (2008), Red Alert, Alon in the Dark.

Opublikowano

Dobre gry

half life 2

obcy

gta

nfs

prototype

Point & click i fabuła

tajne akta 1.2

sybieria 1,2,

sherlok cholmes (do wyboru do koloru)

przygodowe

Tomb rider

neverend

indiana jones

The longest journey1,2

the prince of persia 1,2

Horrorki

Resident evil

constantine

call of cthultu

i inne

Larry7

cs go :P

herozero

Opublikowano

@Karyvlea

Zagrałbym chętnie w Evil Within ale DX 11.2 wymaga (chyba dobrze looknąłem) więc chujnia, bo laptop sprzed 6 lat blisko, dźwiga praktycznie każdą gre, ale od razu stawia opór karta z tym Directem... ;zz Co do reszty - nie przepadam za takimi, gdzie Twój bohater jest inwalidą, i nie umie nic poza kamerą//latarką podnieść. xD Mimo wszystko dziękuję za chęci, wciąż przeglądam - badam GP'ki z tych gierek, bo to dla mnie są "nowe" tytuły. :D

@JednoOkiDzon

R.D.P. w jedyne co nie zagrałem xD

@ RenissanceDying Light <3 Próbowałem zagrać, usilnie walczyłem ale... ;z "Twój system nie spełnia minimalnych wymagań"  - no myślałem że go przez okno wyjebie, tyle czekania na marne. xD

Serious Sam 2 HD ugrane - idziesz i robisz siekę praktycznie nic nowego, cuś na zasadzie Duke'na ;3 Tuuumb Rejdery hmm....HMM.. A jak ta najnowsza część, warta polecenia ? R.A. ;// i AITD huehue - takie tam 4/10 ;D

@1361622928-U485574.pngDarkOvidius

Prototype - 1 nuda, 2 dzisiaj kupiłem - lepszy od poprzednika. ;D

Obcy oh..ten z 2k11 ? Czy tam 13 ? Cały z 2/3 razy ograłem xD

GTA - Nooo klasyk nad klasykami, czekam na 5tkę. :D

HL2 - graałem kawał czasu temu, nie podpał mi. ;z

Syberia - spoko gierka ;) Tajne akta - chwile pograłem i out. Sherloka nie grałem, a mam na płycie ;zz

Tumb Rider (up pisałem) Jons hmm...tej pozycji nie rozgarniałem (tylko lego) [ sprawdzam ] I Journeya też. ;D

Prinsss persiee, fajna gierka, wciągała hehe. ;D

R.E. - Grałem od 2ki - 6'tki , czekam na Revelations 2 :D Może się skuszę na Rev. 1'dynkę, bo podobno bardzoo klepie. ;)

call of cluthu - ;OO sprawdzę, a constantine wyrwałem gdzieś ostatnio na płycie, przeglądałem ale nie podpadł.. ;zz

Larry <33

CS : GO xD Kasa = Klucz = No life ;D Dziękóweczka za starania ziomeczku, jednakże wciąż czekam na jakieś mi nie znane propozycje. ;3

[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...