Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiększona ramka po zabiciu championa

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Po zabiciu championa nasz avatar ma tak jakby złotą/żółtą obramówke wokół. Chodzi mi o to:

873391426085604974005.png

Potrzebuję ją powiększyć żeby była o wiele większa, tak jak tutaj:
332461426085604974005.png

Jak to zrobić/w którym pliku/jaka opcja?

Wielkie dzięki z góry za pomoc. ;)

Opublikowano

Wydaje mi się, że to co pokazałeś na drugim ssie to bug, który czasami ma miejsce najczęściej na Ezrealu. Po zresetowaniu gry jest już wtedy ok.

Tak mi się wydaje, jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.

Opublikowano

Wydaje mi się, że to co pokazałeś na drugim ssie to bug, który czasami ma miejsce najczęściej na Ezrealu. Po zresetowaniu gry jest już wtedy ok.

Tak mi się wydaje, jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.

Spoczko, ale nawet jeśli to bug to i tak powinno dać się edytować wielkość tej ramki w którymś z plików gry - przynajmniej jak na moje. :P

Chyba, że plik odpowiadający za to jest jakoś spakowany/zabezpieczony przed edycją no to już co innego.

//No, to jak bug to powiedzcie mi jak to zrobić to normalnie jeśli się oczywiście da. ;)

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie da się tego zrobić, bo za każdym razem gdy włączasz lola client sprawdza Twoje pliki a jeśli są tam jakieś bugi to naprawia je.

Opublikowano

Dodam tylko, że da się to edytować, bo dużo osób posiada zmodyfikowane clienty pod względem graficznym(wygląd mapy, interface itd.) Niestety nigdy nie próbowałem się z tym bawić, więc nie pomogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...