Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić nick?

Hafgrim99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zmienić nick, a dokładniej przenieść premium na konto non-premium o innym nicku, pytanie jak to zrobić i czy jest to bezpieczne (w sensie czy nie stracę premium).

Premium zakupione na minecraft.net  ;)

Dla Administracji, można prosić o zmianę nicku na Kamil9915, nie wiem gdzie temat założyć.  :P

Opublikowano

Musisz mieć konto zmigrowane na mojang.com (wtedy logujesz się emailem do minecraft.net/mojang.com/launchera)(jeśli kupowałeś niedawno to już jest na mojang.com).

Logujesz się do mojang.com i na liście kupionych gier obok nicku będziesz miał link (change)

Opublikowano

Witam, chciałbym zmienić nick, a dokładniej przenieść premium na konto non-premium o innym nicku, pytanie jak to zrobić i czy jest to bezpieczne (w sensie czy nie stracę premium).

Premium zakupione na minecraft.net  ;)

Dla Administracji, można prosić o zmianę nicku na Kamil9915, nie wiem gdzie temat założyć.  :P

Raczej że jest to bezpieczne. Konta pirackie to jak konta duchy. Niby są, ale ich tak naprawdę nie ma.

Opublikowano

Jeszcze nikt nie zamknął? Biedaku :c

mca.png

RcoN - Użytkownik portalu MPCForum.pl

Jeżeli pomogłem zostaw

"Lubię To!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...