Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Realm of Shakes and Fidget

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Norbertsons na razie skupiam się na zrobieniu czegoś co będzie dawało darmowe grzybki, jakieś małe ilości na dzień

pewnie użyję tego, co Ty wstawiłeś ale najpierw muszę protestować all na localhoscie

Hejo

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera, bo:

1.Na serwerze nie ma większość grafik, chcę coś kupić nie ma grafik itemów, brak grafik npc i większość interfejsu brakuje. Serwer jest zwykłym gotowcem bo nawet stare napisy ang zostały (All users itp).

Nie działa wc, pomocnicy z nami nie walczą, brak lochów gildyjnych, wiele bugów, nie pokazuje mi się ilość złota i grzybów jakie mam, grzybiarz nie działa, nawet złotej ramki nie ma. W 100% nie polecam serwera.

Opublikowano

@dawixon333

Nie bądź złośliwy, pisałem, że jestem początkującym :) Właśnie większość z tych rzeczy naprawiłem. Dzięki za info co nie działa! (y)

Nie wiem skąd wiozłeś info, że WC nie działa skoro nikt na serwerze nie ma 100levela :P WC działa :)

Dla zainteresowanych:

w Sobote oraz Niedziele na serwerze EVENT GRZYBÓW

Będą dopiły po 2 za jedno zadanie! Event potrwa od północy z piątku na sobotę a zakończy się ok 23:00 w niedzielę!

Hejo

Opublikowano

Dzisiaj na serwerze ostatnia szansa, aby zdobyć dodatkowe, eventowe grzybki!

Dla nowego gracza, u którego prace trwają po 1min lub 30 sekund może to być nawet 300 grzybów! Lub 600 bez pomijania!
Event potrwa do końca dzisiejszego dnia! (koniec po godzinie 23:00) Kolejny prawdopodobnie za tydzień :)

@ Event zakończony, dzięki wszystkim za udział :) Kolejny niebawem!

Niektórzy pokaźnie zwiększyli swoją kolekcję ;) Aż chyba zrobię statystyki kto posiada najwięcej grzybów etc. :)

Hejo

Opublikowano

@her0es

Będzie domena pl?

Tak jak tutaj:

yebnijsiewczółko

Emmm... musisz wszędzie reklamować swój serwer? Wmawiaj sb że jak podasz link do swojego tematu to przyjdzie 10 osób które zostawią ci swoja kase, ale jak ktoś siedzi na mpc i szuka serwera to widział wcześniej temat z twoim, wiec nic to nie daje...

A ja czekam na naprawienie pancerza na serwie, bo woj ma przeyebane :D

Opublikowano

Emmm... musisz wszędzie reklamować swój serwer? Wmawiaj sb że jak podasz link do swojego tematu to przyjdzie 10 osób które zostawią ci swoja kase, ale jak ktoś siedzi na mpc i szuka serwera to widział wcześniej temat z twoim, wiec nic to nie daje...

A ja czekam na naprawienie pancerza na serwie, bo woj ma przeyebane :D

@dsylwekj Pancerz ma zaktualizowane pliki, wcześniej był zablokowany na jednym poziomie teraz zmienia się w zależności od eq.

Niestety nadal wszystkie klasy mają w itemach takie same wartości..

Mam 2 możliwości rozwiązania tego problemu, jak będę którejś z nich pewny od razu dodam na serwer. :)

@Norbertsons jesteś żałosny z tymi reklamami, na razie mam ważniejsze rzeczy do zrobienia niż domena, Ty masz za 1zł na rok i jesteś zadowolony?

Ciekawe co kiedy, przyjdzie przedłużyć za 50zł haha, kupisz inną? :D

@ zaktualizowany nieco pierwszy post tematu.

Hejo

Opublikowano

Tak więc w tym tygodniu 3 szalone dni podwójnego dropu grzybów!

Od północy z czwartku na piątek za każde zadanie w karczmie otrzymujesz 2 grzyby!

Koniec eventu w niedziele po godzinie 23:00 :)

Miłej zabawy :)

Hejo

Opublikowano

grzybow przydalo by sie z 500 chociaż

Więcej grzybów na start nie będzie :D

Jak jesteś zainteresowany to zakładka "Wesprzyj serwer", ale i bez tego się obejdzie bo przecież sam gram na serwerze a grzybów sobie nie dodaje..

W weekend event więc idzie nadropić grzybów. :)

Hejo

Opublikowano

Nie  zapominajcie ludzie że to jest serwer medium a nie easy

Racja, i tak chciałbym aby pozostało :)

@her0es

Będzie portal?

Tego nie mogę stwierdzić, nie wstawię przecież tego pobugowanego z forum..

Dla zainteresowanych: trwa 2-gi dzień eventu z grzybkami :)

Jutro zakończenie.

@ Czas trwania eliksirów zwiększony do 3 dni.

Hejo

Opublikowano

ja bym zwiekszyl ta ilosc wypitych piw

regularna aktywność profituje - takie jest założenie :)

100 level pierwszego dnia to nie medium tylko easy(może niedługo) :)

nie chcę aby doszło do sytuacji gdzie ludzie którzy mogą poświecić 10-20minut dziennie nie mieli szans z tymi,

którzy wyexpią sobie postać stosunkowo szybko poświęcając więcej czasu jednego dnia

Chcę aby przyjemnie grało się na tym serwerze bo sam na nim gram :)

Hejo

Opublikowano

EVENT

Ork zablokował pierwsze miejsce rankingu!

Nie jest jednak za dobrze przygotowany a patrząc po ilorazie inteligencji ta decyzja nie była przemyślana..

Jest jednak gotowy walczyć o nie do ostatniej kropli krwi.. a ma ich jeszcze dziesięć milionów dwieście osiemnaście tysięcy sześćset siedemdziesiąt cztery..

Łatwo nie będzie!

Do zgarnięcia 20 000 punktów honoru!

* jedno pvp max 200 pkt!

Główna nagroda to Złota Ramka, którą pierwszy zwycięzca odbierze Orkowi!

Jeśli jesteś posiadaczem ramki otrzymasz jej równowartość!

Ramka tylko dla pierwszego wygranego!

eHl3eEh.png

Event trwa do wyczerpania zapasów.

Powodzenia!

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...