Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Puste postacie, czy warto?

RaVal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanie. Gram na metin2 sg, i mam możliwość szybko wyexpiac postacie, dlatego pytam czy warto w ten sposób zarabiać, i ile mogą być warte takie postacie, bez eq, skille m1, lvl powiedzmy 40, 55 i 65? Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu sobie z nich zrobił, magazyny, dropy, buffy, przynajmniej nie będziesz musiał expić, jeśli będzie ci potrzebna na daną chwile np. postać 40 poziom :)

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanie. Gram na metin2 sg, i mam możliwość szybko wyexpiac postacie, dlatego pytam czy warto w ten sposób zarabiać, i ile mogą być warte takie postacie, bez eq, skille m1, lvl powiedzmy 40, 55 i 65? Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Nie opłaca się!

29atj5y.png

Opublikowano

Moim zdaniem też się nie opłaca, puste postacie z takimi skillami są mało warte :(­

Bo jedynie może taka postać służyć na DT jak napisał ktoś wyżej

Opublikowano

lepiej wbij sam i dojdź do pewnych rzeczy niż kupować/korzystać w pustek

Opublikowano

Dla Pana up leci report. Najpierw czytaj temat a potem komentuj i odpowiadaj, a nie bezsensownie nabijasz posty. Pytanie dalej aktualne.

Opublikowano

Pytam o mniej więcej konkretne sumy, a na forum serwera nie trzeba przeciez sprzedawać tylko polakom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...