Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herculesy

kamilozo121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was wielką prośbę :) Czy mogłby mi ktoś na priv napisać jaki jest sposób na herculesa? chce go użyć do potrzeb własnych nie na sprzedaż. I nie piszcie że nie ma takiego sposobu bo pewien twórca botów nazwa zaczyna się na literke K... na swojej stronie sprzedaje taką informacje za 50zł... 

Opublikowano

Nie ma żadnego sposobu na herculesa jedyny sposób żeby go zdobyć to ukonczyc wrota kappa ale szansa na herka jest 25% a jak ktos ci mówi ze jest jakiś sposób to fejm nie ma żadnego sposobu

Opublikowano

Cześć mam do was wielką prośbę :) Czy mogłby mi ktoś na priv napisać jaki jest sposób na herculesa? chce go użyć do potrzeb własnych nie na sprzedaż. I nie piszcie że nie ma takiego sposobu bo pewien twórca botów nazwa zaczyna się na literke K... na swojej stronie sprzedaje taką informacje za 50zł... 

ten caly kromcio to oszuszt. na jego forum sa tylko jego podstawione konta i sam siebie chwali.

wszystkie sposoby jakie ma to jakies poradniki z yt i zaden nie działa ;d

wysle ci filmik jak ktos zrobil kappe i wylecil mu herk i tyle.

Opublikowano

Nie ma żadnego sposobu na herculesa jedyny sposób żeby go zdobyć to ukonczyc wrota kappa ale szansa na herka jest 25% a jak ktos ci mówi ze jest jakiś sposób to fejm nie ma żadnego sposobu

i tutaj sie mylisz :D 

Opublikowano

są sposoby , sam posiadam 2 , ale niema nic za darmo , przypuszczam że nikt za darmo ci nie da. 

ja tez mam jeden ale tak jak mowisz nie ma nic za darmo :D wsumie kiedys chcialem sie dzielic z ludzmi tutaj bugami ale stwierdzilem ze to nie ma sensu bo albo wala z ucha do bigpointu albo dziwnym trafem blokuja mozliwosc wykorzystywania tego nbuga :D dziwna sprawa 

Opublikowano

Jak byście byli ludźmi to byście podsunęli mi małe co nie co :D ja jestem taki biedny i już mam dość robienia tych kapp :) także NO NAME proszę Cię jeśli takowy masz to szepnij małe co nieco :D 

Opublikowano

Jak byście byli ludźmi to byście podsunęli mi małe co nie co :D ja jestem taki biedny i już mam dość robienia tych kapp :) także NO NAME proszę Cię jeśli takowy masz to szepnij małe co nieco :D

ja mam serce z kamienia :D i nie nabiore sie na twoja bajerke 

wiesz kamilozo nie obraz sie , ale nie podam tobie tego sposobu ze wzgledu na to ze ja go mam juz kilka miesiecy i nadal on dziala czyli duzo ludzi o tym bugu nie ma pojecia i najlpeiej jakby tak pozostalo :p

Opublikowano

ja mam serce z kamienia :D i nie nabiore sie na twoja bajerke 

wiesz kamilozo nie obraz sie , ale nie podam tobie tego sposobu ze wzgledu na to ze ja go mam juz kilka miesiecy i nadal on dziala czyli duzo ludzi o tym bugu nie ma pojecia i najlpeiej jakby tak pozostalo :P

no ale ... jak już masz full herc to co Ci z niego? :) mozesz się podzielić chyba abym ja miał lżej :) 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...