Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFGAME - Lochy gildyjne - skrypt by Ilnezid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Prezentuję wam skrypt lochów gildyjnych z mojego serwera (www.rivendel.blutu.pl)

• Skrypt posiada aktualizację poziomu lochu w gildii ( np. 3/50) itp.
  • Posiada funkcję, że za każdego pokonanego potworka dodaje się w trenerze i skarbcu 2% więcej.
  • Po wygranej walce otrzymamy epicki przedmiot.
  • Jeżeli nie mamy wolnego miejsca w plecaku wyświetli się nam błąd.
  • Lochy są 1 vs 1. Walczymy dla wspólnego dobra gildii.
  • Każdy członek może ubić 50 potworków z czego otrzymujemy:50 potworkówX 2% X liczba członków.
  • Skrypt jest autorstwa mojego.
  • Wyjdą aktualizacje.
  • Opisane co i jak. 
  • I wiele, wiele więcej! :)

​Link do skryptu: http://wklej.to/yTmlv

P.S 

BEZ HEJTÓW!!!

Opublikowano

Nic ciekawego. Zerżnięty/lekko przerobiony kod z lochów/wieży/czegokolwiek.

Opublikowano

Skoro nie mój to ciekawe. Na tel pisałem jak nie miałem lapka update db do skarbca i trenera gildii, a tak to skrypt był od kilku dni na moim serwie.

Opublikowano

Skoro nie mój to ciekawe. Na tel pisałem jak nie miałem lapka update db do skarbca i trenera gildii, a tak to skrypt był od kilku dni na moim serwie.

To, że był na twoim serwerze nie znaczy, że jest twojego autorstwa. Napisanie kolejnej funkcji z kilkoma mobkami to praca autorska? Proszę cie.

Btw. Kod napisany jest w złym act'cie.

Opublikowano

SKRYPT JEST MOJEGO AUTORSTWA. ZDECYDOWALEM SIE GO UDOSTEPNIC. Pomocników w wieży nie udostępniam przez te hejty. Portal też miałem udostępnić, ale... Już miałem gotowy srypt w request + acty respy itp... Kończyłem już robić w swf skrypt na portal i miałem udostępnić, ale skoro wy tak, to zobaczymy.

Opublikowano

SKRYPT JEST MOJEGO AUTORSTWA. ZDECYDOWALEM SIE GO UDOSTEPNIC. Pomocników w wieży nie udostępniam przez te hejty. Portal też miałem udostępnić, ale... Już miałem gotowy srypt w request + acty respy itp... Kończyłem już robić w swf skrypt na portal i miałem udostępnić, ale skoro wy tak, to zobaczymy.

Nie napinaj się tak bo Ci żyłka pęknie.

"Kończyłem już robić w swf skrypt na portal" What?  :huh:

Opublikowano

W swf kończyłem robić wartości tzn id i odpowiednie linijki dla portalu, bo w request skrypt + wywolanie potworkow oraz wartośći ACT i RESP już skończyłem, jedynie swf pozostało... w końcu  to gra na php i flashu.

Opublikowano

W swf kończyłem robić wartości tzn id i odpowiednie linijki dla portalu, bo w request skrypt + wywolanie potworkow oraz wartośći ACT i RESP już skończyłem, jedynie swf pozostało... w końcu  to gra na php i flashu.

Zdajesz sobie sprawę, że funkcje po stronie flasha są już gotowe z pobraniem samego swf z globala?

Opublikowano

Nie pobierałem z globala O<O Jaką oni tam mają teraz wersję? To pobiorę sobię. xD 551?

Nie ważne kiedy i jaką wersję pobrałeś. Strona swf i tak była już zakodowana.

Btw. Teraz na globalu jest 555

Opublikowano

Portal prawie skończyłem, tzn jeszcze muszę mieć id grafik mobów. Swf 555 czyli najnowszą pobrałem, skrypt portalu dodałem, ale moobki nie skończone mam. Potrzebuję id ich grafik, bo staty to już łatwizna. Jak będę miał to udostępnię.

FidgetPl, tam można odkodować, a następnie pobrać odkodowany skrypt i np wprowadzić zmiany i zakodować.

Norbert, portal mam prawie gotowy, tzn skrypt sam dodałem, ACT, RESP, ERR itp dodałem, kod na regenerację hp prawie skończyłem, a potworki jeszcze nie dodałem, bo nie mam id grafik, muszę załatwić. Statystyki ich to już łatwe do załatwienia. W swf mam już gotowe all, bo pobrałem najnowsze z globala wczoraj. 

Pewnie jak skończę to udostępnię.

Opublikowano

zmodyfikujcie mi to tak zeby dawalo tylko 2 % u trenerów i zeby  nie dalo sie pomijac grzybkami :D

i zeby moby nie dawaly expa tylko gold

• 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...