Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeoProxy Version 1.0 - Need Best Test User! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To przynajmniej wytłumacz o co w tym hacku chodzi

cos jak wild proxy tylko ze od innego autora i jak sie dom,yslam skoro ma takie to niby zabezpieczenia lepsze od cm to i napewno duzo fajnych opcji i to nie bedzie wersja public tyko private ?

Opublikowano

tak czit jest bardzi rozbudowany w cc ak,widac nicki w cc,dc hack, rzadko dc,ze strony czita kupujesz itemki na serwie itp. w hu* opcji.xD

Opublikowano

też się zgłaszam :D używam Cma od ponad pół roku i nie dostałem zadnego bana :D i nie chwale sie cheatem

PS. Na GMo bardzo głośno o S3 czy ten cheat bedzie na S3 chodził?( według zapowiedzi k2 w tym roku S3 bedzie w nowym kodowaniu)

Opublikowano

Ludzie czytajcie ze zrozumieniem... napisał :

Szukam 1-2 Test usera do hacka LeoProxy Version 1.0

Wiecej info pod gg: 321967

1-2 LUDZI A NIE CAŁA KUPA xP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hooooj okradli mnie 3 razy co mi tam

jak cos to wal do mnie ^^

Po pierwsze zalatw sobie lodowke do pokoju, nigdy nie spij dluzej niz 5 godz dziennie (najlepiej rozłóż to na 2 razy 2,5h) zabierz mamie z torebki pieniadze i nakupuj rzeczy na allegro, nie trac czasu na sniadanie i kolacje (zastap je pizza albo jakimis chipsami), pytaj kazdego o "pt plizz" albo "zen plox" - dostaniesz bajery a gdy ktos kolo ciebie przechodzi koniecznie musisz pisac "no ks" to takie powitanie w muonline (ale tylko poza miastem).

MU tutorial by soulmaster ^_^

Opublikowano

Testerzy prawdopodobnie beda miec szanse poznac dupe method :) dex nie potrzebnie tu zakladales temat poniewaz tu sa same malolaty tylko majacy chapke na dupe i inne ciekawe zeczy ktore zawiera twoj cheat a nawet angielskiego nie potrafia procz podstaw "hi" "trade" "ok", dobierz lepiej kogos starszego i najlepiej zeby wiecej potrafil niz tylko grac na cm jesli chodzi o mu online, bo pozniej mozesz pozalowac swojego wyboru a slowa typu "ile razy juz mnie okradli mnie mozesz zaufac" mozna sobie..

też się zgłaszam :D używam Cma od ponad pół roku i nie dostałem zadnego bana :D i nie chwale sie cheatem

PS. Na GMo bardzo głośno o S3 czy ten cheat bedzie na S3 chodził?( według zapowiedzi k2 w tym roku S3 bedzie w nowym kodowaniu)

ja uzywam cm od jego czasow powstania i nie dostalem bana i co z tego? dex uczulam cie uwazaj kogo bierzesz bo ty mozesz duzo zrobic a ktos moze to wykorzystac - tyle odemnie gl z cheatem

2006-2010

Opublikowano

Nie boj sie Ber :) Ja metody dla nikogo nie dam :)) I am not dumb :) Jedna osoba testuje. mqwerty... Nie potrzebuje juz wiecej testerow. All bugi zalatane. :) Teraz mam inny projekt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...