Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO CD KEY - Przeceny

weliton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie od jakiegoś czasu się zastanawiam nad kupnem CS GO. Szkoda mi wydawać 40zł bo tak widzę, że po tyle stoi. Moje pytanie jest następujące, czy będą jakieś przeceny? kolega mi mówił, że możliwe, że z okazji IEM lub później świąt coś przecenią. I drugie pytanie jeśli już będą te przeceny to o ile 30%, 50%?

Opublikowano

Jeżeli kupujesz przez steama to 50zł nie 40.

Nikt nie jest jasnowidzem ale były mega promocje w tym na cs:go po nawet 5ojro.

Wątpię że w czasie ESL ONE będzie przecena, raczej koło wakacji.

Przeceny około 50%

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Fabrykakluczy.pl ostatnio znajomy kupił za 27zł polecam sprawdzić czy nadal jest ta oferta.

Ps: na Twitterze mozesz poprosić administratora o kodzik rabatowy ja dostałem 15% na arme 3

Opublikowano

Jeżeli kupujesz przez steama to 50zł nie 40.

Nikt nie jest jasnowidzem ale były mega promocje w tym na cs:go po nawet 5ojro.

Wątpię że w czasie ESL ONE będzie przecena, raczej koło wakacji.

Przeceny około 50%

W święta 2013 był za 2 euro. Czekaj na okazje, przeceny robią w zimie i lecie. Na wakacje będzie wielka letnia wyprzedaż (najprawdopodobniej) trwająca klika dni.

Opublikowano

W święta 2013 był za 2 euro. Czekaj na okazje, przeceny robią w zimie i lecie. Na wakacje będzie wielka letnia wyprzedaż (najprawdopodobniej) trwająca klika dni.

O super o taką właśnie mi odpowiedź chodziło. Nie śpieszy mi się z kupnem, a chętnie kupię gdy będzie dobra promocja :)

Opublikowano

Szczerze mówiąc wątpię żeby dali znowu -75% tak jak kiedyś bo ludzie masową wtedy kupują i potem wymieniaja za klucze albo sprzedają.( chociaż nigdy nie wiadomo )

-50% zdarza się, może na święta będzie lub w jakiejś weekendowej wyprzedaży, jak nie to będzie trzeba poczekać pewno na summer sale

Opublikowano

Sedoc.pl Idziesz do sklepu do terminalu co doładowania są (w jakich sklepach dostępne pisze na stronie) i prosisz o gre cs:go. Mnie kosztowało 27zł (dostajesz keya do sedoc, wpisujesz tam i dostajesz keya na steam)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...