Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Następny banwave za zoomhack ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Haha dobre Ci co nie zrezygnowali z grania na zoomhacku po ban wavie ostatnim witają z dniem dzisiejszym bana NOSZ K***A MAĆ.

perm ?

Budowniczy
Opublikowano

Prowo c**j Ci w czoko 24 marzec pajacu.Do czego miałbym Cie pajacu prowokować ty i twoje życie mnie tak obchodzi co zeszło roczny śnieg więc sklej wary.

Opublikowano

nie za zoomhacka mialem wylaczone na jednym koncie ban na 2 nic 

Za duża sygnatura.

Budowniczy
Opublikowano

Prowo c**j Ci w czoko 24 marzec pajacu.Do czego miałbym Cie pajacu prowokować ty i twoje życie mnie tak obchodzi co zeszło roczny śnieg więc sklej wary.

No co beka moderator chyba w c***a sobie leci dostaje % a typ który g****o wie pisze jedynie marne prowo czyli spam nie ma tych procentów. Nie wiem kim jesteś ale centralny C**J CI W DUPE I TWOJEJ RODZINIE ZA PROCENTY. Jak oceniasz to oceniaj wszystkich nie ten dostanie ten nie jak na loterii.Kto k***a wybiera tych modów...

Opublikowano

Rownież banik na 2 tygodnie :P , zoomhacka nie uzywałem ;p

Taka sama sytuacja, grałem na koncie na ktorym nigdy nie uzywałem zoom hacka lecz ban na 2 tygodnie ;) Na szczescie jednoczesnie dzis odbanowali mi drugie konto :D

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Taka sama sytuacja, grałem na koncie na ktorym nigdy nie uzywałem zoom hacka lecz ban na 2 tygodnie ;) Na szczescie jednoczesnie dzis odbanowali mi drugie konto :D

Mam to samo, do 24 marca :")

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

tak jak pisalem ostatnio, wasz krul jodus zadbal o wasze bezpieczenstwo.

Nie wiem co masz na mysli pisząc to co napisałeś i nie bardzo chce wiedzieć, ale nikt nie jestem moim "krulem" :)

Ps. Twoi rodzice NIE ZADBALI o Twoje wykształcenie :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Nie wiem co masz na mysli pisząc to co napisałeś i nie bardzo chce wiedzieć, ale nikt nie jestem moim "krulem" :)

nie wyczułeś trolla

Opublikowano

tak jak pisalem ostatnio, wasz krul jodus zadbal o wasze bezpieczenstwo.

Nom zwłaszcza, że Zoomhack jest zarówno w BoLu jak i L# i został wykryty w obu przypadkach hehehehhe. Fanboje brudasa :v

579571423327107377857.png

Opublikowano

co ty wiesz co moi rodzicie zrobili, chyba mnie wychowali skoro zarabiam $$ a ty siedzisz i spinasz sie do mnie grajac w lola i walac konia, get life bro and come on my level fag.

I had a dream, I was king , I woke up, still a king . Then i got VAC'ed!

https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...