Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten złom jeszcze da radę? Może przywrócić mu życie?

Skubi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam taki złom w domu i nie wiem co z nim zrobić:

AMD jakiś nwm jaki ale 1.8 GHz

Nvidia geforce mx 440

256 MB RAM

zasilacz chyba 350 w

nwm co jeszcze ma w sobie ale czy w niskim budżecie jakoś da się go ożywić czy to nie opłacalne?

Jestem kim jestem i dobrze mi z tym ;)

Opublikowano

Patrząc na ilość RAM zakładam, że jest to DDR/DDR2, procesor pewnie pod jakąś starą podstawkę. Nic z tym nie zrobisz, może opchniesz za 50 zł na allegro.

Opublikowano

Patrząc na ilość RAM zakładam, że jest to DDR/DDR2, procesor pewnie pod jakąś starą podstawkę. Nic z tym nie zrobisz, może opchniesz za 50 zł na allegro.

Haha za 50 zł mi się nie opłaca on ma chyba z 7 lat i dawniej był wyceniony na 2 tys

Opublikowano

To tak jak moj komputer byl wart 3,5 tys... jakies 9 lat temu.. teraz jest wart moze 500 zł ;) w co i tak watpie...
Mam o wiele lepszy od Twojego, a tez z nim nic nie moge zrobic... skladaj od nowa, od podstaw.

Opublikowano

Haha za 50 zł mi się nie opłaca on ma chyba z 7 lat i dawniej był wyceniony na 2 tys

trzebabyło sprzedać i zbunkrować gdzieś ten hajs do tej pory i byś miał teraz dobrego kompa :D

a tak na serio to nie pograsz w żadne konkretne gry.

mój komp 5 lat temu też był wart jakieś 3.5 tysiaka, a teraz co jakieś 2-3 miesiące muszę wymieniać stopniowo części bo już nieraz nie wyrabia w nowszych grach.

Age is just a number :)

Opublikowano

Ten komputer ma TYLKO 7 lat?? Przecież ta karta miała premierę w 2002 roku :D To ja w 2005 kupiłem sporo lepszy sprzęt za mniej niż 2K, a Ty dałeś w jakimś 2008 roku za takie truchło aż 2K? No to masz łeb do interesów :D

Opublikowano

Za naprawę dałem 2K bo wylałem na klawiaturę herbatę i zablokowałem kompa po czym wszystko padło a komp jest chyba od 2004 albo 2005 roku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...