Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Grą !

ujciwupe1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż ostatnio po miesiącu mojej ostatniej gry w SMITE za chciało mi się ponownie zagrać , jednak oczywiście coś musi mi pokrzyżować plany. Mianowicie gdy próbuje się zalogować to po prostu się nie da. Pisze "Ostrzeżenie: Niepoprawna wersja"

I nie chce mi się zaktualizować , próbowałem reinstalla , uruchamiania jako admin , naprawić w HiRez Diagnostic .....

I nic !

Wkrótce dodam ss'a , ponieważ teraz nie mam możliwości.

Opublikowano

Dzisiaj nie dam rady juz ss'a wstawic poniewaz internet z kabla mi nie dziala , i pisze na tablecie. Ale spróbuje ci opisać sytuację lepiej.

Natomiast gdy masz logowanie:

Nazwa:

Hasło:

I pod tym miejscem na passy piszę mi.

"Ostrzeżenie: Niepoprawna wersja"

Jeśli nie z czaisz o co chodzi , to jutro wstawie ss'a.

Opublikowano

jak włączysz launcher kliknij te takie zębatki ustawienia i napraw clienta gry powinno pomóc

Opublikowano

W Hi Rez Diagnostic masz opcje z zobaczeniem całej gry i/lub włączeniem sprawdzenia aktualizacji musisz to miec bo ja tak samo miałem i mi pomogło  

Opublikowano

Jeżeli masz ustawioną wersję językową na Polski to zmień na Angielski to wtedy powinno działać.

Jest smite oficjalnie w wersji polskiej ?

LukaSuper.png

Opublikowano

Tak spolszczenie jest oficjalne oraz już od paru miesiecy wystarczy tylko w launcherze przestawić język na polski, jednak nie polecam bo spolszczenie jest do bani w tej grze plus, nie wiadomo o jakie itemki chodzi innym ludziom jeżeli byście się pytali o coś. polski moze daje wam lepszy wlad na item jezeli nie znacie angielskiego jednak granie na poziomie wymaga angielskiego klienta praktycznie i tutaj raczej wszyscy się zgodzą ze mna.

co do tematu zmiana jezyka powinna pobrac jakieś pliki może pobierze też własnie coś co ci brakuje jeżeli nie antyvirus albo blokada systemowa coś blokuje jeżeli masz AVG albo Avasta jest to bardzo prawdopodobne że to własnie wina anty vira więc wyłącz go i otwieraj smita jako admin, jeżeli nie zadziała to wina blokady systemowej.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...