Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wolfman / Lykan - 5ta klasa

Inix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem skończonej wersji - PW.

Jedno ale... dlaczego sprzedajecie rzecz, którą jak się poszuka to znajdzie w internecie? Na jednym z tureckich(chyba) for jest skończona wersja udostepniona.

Opublikowano

Kiedy start? Chętnie zagram. Chyba, że ascarial wystartuje szybciej też z likanem.

Opublikowano

­

Jedno ale... dlaczego sprzedajecie rzecz, którą jak się poszuka to znajdzie w internecie? Na jednym z tureckich(chyba) for jest skończona wersja udostepniona.

Nie zabraniam nikomu szukać, mówiłem o całej implementacji nie samym kodzie. Source z lykanem jest już dawno dostępny, ale raczej średnio skończony z tego co się orientuję :s

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

­

Jak ktoś chce sb r*******  serwer to polecam.

Niby czemu? Likan to fajna alternatywa. Zawsze jakaś nowość i większe przyjemności z rozgrywki, niż ciągle woj sura szaman ninja. Ile można...

Opublikowano

Dodanie tej postaci nie jest jakimś wielkim problemem, trzeba przyznać że jest bardzo pracochłonne i trzeba dopracować najmniejsze szczegóły.

Na włoskim forum ta śmieszna postać jest zrobiona w 80%.

Wielu polskich graczy czeka na 5 profesje.

Można spróbować ;) Najłatwiejsza i najtańsza forma reklamy.

Opublikowano

Postać za którą nie przepadam, chociaż ten ss z dzikiem mnie do niej troszkę przekonał :D

Na pewno zawitam u was na serwerze, pracujecie solidnie, bardzo fajne rzeczy :)

Czekam na więcej Panowie!

Pozdrawiam!

1EPZ6G.gif

Opublikowano

o kurde! super to chyba bedzie pierwszy tak rozwiniety serwer

macie wlasne mapy z zapowiedzi tamtej mozna bylo wywnioskowac ze technik robi duzo wlasnych rzeczy to bedzie fajne pozdrawiam

Opublikowano

Dodanie tej postaci nie jest jakimś wielkim problemem, trzeba przyznać że jest bardzo pracochłonne i trzeba dopracować najmniejsze szczegóły.

Na włoskim forum ta śmieszna postać jest zrobiona w 80%.

Wielu polskich graczy czeka na 5 profesje.

Można spróbować ;) Najłatwiejsza i najtańsza forma reklamy.

Ja bym to całkiem inaczej zaprojektował, bo to wszystko było pisane dosyć dawno i wtedy chyba średnio myśleli o elastyczności. Te 80% zrobiłem w 2 dni, myślę, że za dzień lub dwa nie będzie nic do poprawiania. Możliwe, że dodamy płeć żeńską, czy raczej "samice" :D i drugi rodzaj skilli (kwestia grafiki).

Postać za którą nie przepadam, chociaż ten ss z dzikiem mnie do niej troszkę przekonał :D

Na pewno zawitam u was na serwerze, pracujecie solidnie, bardzo fajne rzeczy :)

Czekam na więcej Panowie!

Pozdrawiam!

Postać jest przyjemniejsza na żywo (w grze) niż na screenach :D

Opublikowano

Ja nie wiem co ludzie mają do tej klasy, wygląda dobrze, przyjemna jest, a zawsze to jakaś odskocznia od tej waszej metinowskiej normalności. Bardziej ciekaw jestem drugiej profesji dla tej klasy, bo tak wszyscy te same skille? Niee... :/  Jak już wprowadzali tą 5 postać to mogli ją całkowicie skończyć, no chyba że tak wygląda finalna wersja.

Opublikowano

Ja nie wiem co ludzie mają do tej klasy, wygląda dobrze, przyjemna jest, a zawsze to jakaś odskocznia od tej waszej metinowskiej normalności. Bardziej ciekaw jestem drugiej profesji dla tej klasy, bo tak wszyscy te same skille? Niee... :/  Jak już wprowadzali tą 5 postać to mogli ją całkowicie skończyć, no chyba że tak wygląda finalna wersja.

W grze jest przyjemniejsza bo na screenach/filmikach przeważnie średnio wypada, znajomy też nie był do niej przekonany, ale w grze mu się spodobała. Z tego co się orientuję to wersje finalna. Robili ta postać na szybko, dlatego jest trochę braków. Jeżeli znajdziemy jakiegoś blenderowca to ją "dokończymy" i rozwiniemy wszystkie klasy przy okazji.

Opublikowano

o kurde niwe wyobrazam sobie dziewyczyny wilkołaka :D

a co z fryzurami? macie jakies nowe czy tylko podstawoa?

Opublikowano

o kurde niwe wyobrazam sobie dziewyczyny wilkołaka :D

a co z fryzurami? macie jakies nowe czy tylko podstawoa?

Są nowe fryzury, pejsy kolorowe i inny kolor grzywy pod te pejsy, pokażę później ss jak będę na serwerze.

50596142255057180250.png

Opublikowano

tutaj przykładowa fryzurka no i oczywiście Hełm Azrael'a

lykan-fry_wnwpqnw.png

@Bambus, stałeś się naszym nowym fanem że w naszym temacie udzielasz odpowiedzi? ^^

Opublikowano

lykan-fry_wnwpqnw.png

@Bambus, stałeś się naszym nowym fanem że w naszym temacie udzielasz odpowiedzi? ^^

Raczej śmieje się z tego, że ludzie chwalą się dodaniem tej klasy na serwer. Podzielam jego zdanie.

Opublikowano

lykan-fry_wnwpqnw.png

Jasne! :)

Lubie być nowym fanem, fajne stanowisko ^^.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Raczej śmieje się z tego, że ludzie chwalą się dodaniem tej klasy na serwer. Podzielam jego zdanie.

Ostatnio jak wrzuciłem sklepy to mi wmawiali, że kupiłem je na devie :D Śmieszne, że zrobiła się moda na serwery gdzie jedyna nowość to grafiki wypakowane z innych gier. Z tego co się orientuję kolega wyżej się nie śmieję tylko promuje, bo poza naszymi serwerami nie widać, żeby jakiś polski miał dodać w najbliższym czasie 5tą klasę. Lepiej się chwalić niż żalić, prawda?

Opublikowano

Handel poza giełdą MPC jest zabroniony, zarówno jako otwarta oferta handlowa, jak i dyskretna sugestia, jak w Twoim przypadku.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...