Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linia TD do grindowania.

pew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozwól, że wyjaśnie ci znaczenie skrótu IMO. IMO - In my opinion, co dosłownie znaczy w mojej opinii.

Kontynuując myśl - mnie bardziej odpowiada ta linia.

A czy t25 AT ma lepsze działo i mobilność od jgpanthery albo t28 od ferdiego/jg2?

Em

tak, T25 ma i lepszą mobilność i lepsze działo od JgPanthery. Jak dla mnie 16km/t i lepsze opory gruntu>12km/t i działo z lepszym dpmem jest ważniejsze na TD

Opublikowano

Sorki. Nie znam się. 7.32 strzałów na minutę, 0.34 celność to gorsze parametry od 6.59 i 0.38. Mobilność rzeczywiście ma trochę lepszą.

Opublikowano

Em

tak, T25 ma i lepszą mobilność i lepsze działo od JgPanthery. Jak dla mnie 16km/t i lepsze opory gruntu>12km/t i działo z lepszym dpmem jest ważniejsze na TD

Działo T25 AT ma jedynie lepszą prędkość pocisku i wychylenie, cała reszta statystyk jest taka sama(dmg, czas celowania) lub gorsza(pena, DPM, RoF, celność). Mobilniejsza faktycznie jest, ale swoją drogą opory gruntu ma lepsze tylko ma miękkim terenie - na twardym i średnim ma gorsze.

Za to ma znacznie lepsze camo, co w przypadku TD jest dużą zaletą.

Opublikowano

Linia do e3 to w dużej mierze powolne molochy z dobrym pancerzem, a do Jadzi z mocną górną płytą i nadbudówką. Do 8 tieru to linia do Jagody jest IMO lepsza.

330 peny i Twój pancerz przebijam, gdzie chcę.

Jagoda to złom i warto to odpuścić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...