Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pakowaniem

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam,

jeśli piszę w złym dziale, prosiłbym od razu moderatora o przeniesienie, ponieważ szukam działu i nie wiem gdzie mogę to umieścić. Prosiłbym więc o nie warnowanie w razie czego.

Mam problem ze spakowaniem mobproto do klienta. Mam pytanie, czy ma albo czy ktoś zna takiego packera, dzięki któremu będzie można spakować mobproto?

Jeśli ktoś ma takiego packera, mam pytanie, czy mógłby ktoś spakować mi dane pliki?

Plik:

http://www.speedyshare.com/Zw6bX/mob-proto.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e6f9b25bf9938cfd264af625270c7764499b0640ed6a78ba3ec1cd1a49346201/analysis/1425762839/

Dziękuje, czekam i daję +.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

Ale chodzi o to, iż właśnie nie działa nam nawet od terenza. Znaleźliśmy ich sporo i żadnym nie mozemy spakować. :/

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

By spakować to pakerem od terenza musiałbyć najpierw nim rozpakować zapakowane mob_proto , nanieść swoje edycje następnie spakować po edycji. Ponieważ paker od terenza wypakowuje to do formatu txt

Budowniczy
Opublikowano

A jak to właśnie spakować? W tym problem. Mozesz odpisać mi nawet na PW albo tutaj :)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...