Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane Technikiem serwera MT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na imie Pawel i uczęszczam do pierwszej klasy ponad gimnazjalnej LO. Mam 16 lat i interesuje sie tworzeniem projektów MT2. Moje umiejętności jako technik to:

-dodawanie broni

-dodawanie zbroi

-dodawanie biżuteri

-dodawanie nowych npc/mobow

-dodawanie systemu ulepszeń

-(EDYTOWANIE) questow

-dodawanie diffow

Na koniec :)

Moge pomoc na serwerze tez Hamachi.

Kontakt gg: 38380522

Opublikowano

Z całym szacunkiem, nie chcę aby zrozumiał mnie źle..

Jak możesz nazwać się technikiem skoro jedyne co potrafisz to przenieść pliki na serwer, a do tego wystarczy myszka i koordynacja ręka-oko.

Opublikowano

Z całym szacunkiem, nie chcę aby zrozumiał mnie źle..

Jak możesz nazwać się technikiem skoro jedyne co potrafisz to przenieść pliki na serwer, a do tego wystarczy myszka i koordynacja ręka-oko.

Tym razem mogę sie z Toba zgodzic co do jego umiejetnosci. Twoje umiejętności nie są wystarczające na to by oferowac sie jako Technik metin'a. To co opisales to możesz byc pomocnikem jak juz a nie technikiem.
Opublikowano

Nie chodzi mi też już o to żeby zostać technikiem tylko pomóc technikowi przy wgrywaniu różnych rzeczy i w doskonaleniu moich umiejętności :)

Dobrze tylko na drugi raz zmień opis temtu bo mowi o tym ze to Ty chcesz byc technikem. Taka rada ba przyszłość.

Opublikowano

­Nie zostaniesz technikiem metin2.

Zniszczyłem Ci marzenia.

Nie zostaniesz bo te umiejętności można nabyć w ciągu chwili, kto zajmujący się serwerami metin2 nie ma pojęcia jak dodać bronie, zbroje, mapy itd.

Jedynie do czego możesz się nadać to do pomocy przy serwerach hamachi, bo takie umiejętności do serwera dedykowanego nie wystarczą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...