Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Czy Superskórki są warte swojej ceny?

MarkusPLGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jak zapewne wiecie niedawno wyszła nowa Super Skórka do Sony tzn. Dj Sona. Są już w sumie 3 Super Skórki. I tu się rodzi moje pytanie, czy warto wydawać 3250 RP (ok. 80zł) na jednego skina? Czy są one warte swojej ceny? Która z nich jest najlepsza?

1. Dj Sona

2. Cybernetyczny Ezreal

3. Udyr Strażnik Przodków

post-1097544-0-55756000-1425848193_thumb.jpg

post-1097544-0-77269200-1425848284.jpg

post-1097544-0-43137700-1425848326_thumb.png

Opublikowano

No niestety, ja wydałem na Cybernetycznego Ezreala ponieważ tylko nim grałem. Nie żałuje, ale według mnie jest na 3 miejscu tych skórek. Są warte jak najbardziej swojej ceny, ale to już zależy bardzo od osoby co lubi i czego wymaga.

DJ Sona > Udyr Strażnik Przodków > Cybernetyczny Ezreal.

Opublikowano

Czy są warte? Sam nie wiem... Masz bardzo wiele urozmaiceń w każdej z nich. Mi podobają się wszystkie, aczkolwiek z tych trzech DJ Sona jest zdecydowanie najlepsza. Sam ją posiadam i nie narzekam. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Kto co lubi. Moim zdaniem lepiej jest kupić więcej też dobrych skinów, niż jednego który ma jakieś efekty specjalne. :P ale skórki jak najbardziej warte swojej ceny. 

Opublikowano

Są warte swojej ceny. Akurat takie skiny dobrze jest kupić wtedy, kiedy jest jakaś promocja na nie. Świetne animacje, 'nagłówki' na profilu, ikonki, a nawet muzyka (DJ Sona). Który skin jest najlepszy z tych trzech? Kto, co lubi. Dla mnie najlepsza jest do Sony, ponieważ gram supportami, była moją pierwszą postacią, którą grałam, więc mam ogromny sentyment do niej. Świetna animacja, muzyka, ikonki oraz tło na profilu. Do tego kobieta, która nie mówi (prawie żona idealna B) ). Ale jeżeli gra się np. Ezrelaem lub Udyrem to chyba logiczne jest to, aby zakupić do postaci, którą najbardziej lubi się i najczęściej gra.

Opublikowano

Jak dla mnie każda z tych 3 skórek jest warta swojej ceny. Ale jednak nie każdy musi je kupować to zależy od tego czy grasz danymi postaciami czy też nie. Ja osobiście jak bym miał kupować to z pewnością była by to Dj Sona którą uwielbiam chodzić na Mida pod full agresive AP i Cybernetyczne Ez którego też widze bardziej w moim wykonaniu na Midzie pod AP niż na ADC. Udyr też jest spoko no ale jednak nie grywam junglerami.

Opublikowano

Dzięki za wyrażenie swojej opini. Mi osobiście najbardziej podoba się skin do Eza, głównie dla tego, że dużo gram ADC. ;)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...