Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pallavia problem

нαвєя

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pixelbotem pallavia, pobrałem go, podałem email, podałem kod, bot sam się zaktualizował, chce go włączyć i wyskakuje mi takie coś

attachicon.gifpallavia.bmp

co mam zrobić?

ale z czym ty masz k***a problem gosciu ? nie umiesz czytac po angielsku ? to uzyj google tlumacza ....

pisze ze masz za maly monitor by uzywac tego bota musisz miec powyzej 1200 pixeli cos takiego nwm nie znam sie na pixelach 

poprostu bez zbednego gadania musisz miec wiekszy monitor od obecnego jaki posiadasz 

Opublikowano

ale z czym ty masz k***a problem gosciu ? nie umiesz czytac po angielsku ? to uzyj google tlumacza ....

pisze ze masz za maly monitor by uzywac tego bota musisz miec powyzej 1200 pixeli cos takiego nwm nie znam sie na pixelach 

poprostu bez zbednego gadania musisz miec wiekszy monitor od obecnego jaki posiadasz 

Nie wystarczy czasem zmienić rozdzielczości? Wielkość monitora tu nie odgrywa roli...

LukaSuper.png

Opublikowano

Nie wystarczy czasem zmienić rozdzielczości? Wielkość monitora tu nie odgrywa roli...

byc moze wystarczy ale jezeli ma ustawione fabrycznie najlepsza rozdzielczosc i mu takie cos wyskakuje bo pierwszy raz o takim czyms slysze to jak zmieni na mniejsza rozdzielczosc to jak to bedize u niego wygladalo ? bo wydaje mi sie ze c*****o 

Opublikowano

byc moze wystarczy ale jezeli ma ustawione fabrycznie najlepsza rozdzielczosc i mu takie cos wyskakuje bo pierwszy raz o takim czyms slysze to jak zmieni na mniejsza rozdzielczosc to jak to bedize u niego wygladalo ? bo wydaje mi sie ze c*****o 

No ale właśnie może na większą musi zmienic.... tak czy tak powiedzieliśmy co mieliśmy powiedzieć... Musisz zmienić rozdzielczość i tyle...

LukaSuper.png

Opublikowano

Błąd jasno określa, że rozdzielczość ekranu musi być większa - dokładnie chodzi tutaj o szerokość w pikselach (musi być większa niż 1200 pikseli), o wysokości w błędzie nie ma mowy. Chodzi tutaj o tę pierwszą liczbę przy określaniu rozdzielczości (jaśniej chyba już nie potrafię wytłumaczyć). Sprawdź jaką masz rozdzielczość ekranu i jeśli możesz to zwiększ ją w ustawieniach. Jeżeli Twój monitor nie może wyświetlać obrazu w większej rozdzielczości to niestety, ale tego bota raczej nie będziesz mógł używać.

Opublikowano

Jak twoj monitor nie moze wyswietlic takiej rozdzielczosci to zainstaluj chrome (nie probowalem na innych przegladarkach dlatego polecam chrome)

i zwieksz po prostu rodzielczosc w przegladarce

tu masz filmik jak to zrobic mniej wiecej bo w najnowszej chrome jest troche inaczej, ale mysle ze dasz rade. I mozesz ustawic konkretna rodzielczosc jaka ci odpowiada.

Ogolnie to cakiem pomocny trik :P

https://www.youtube.com/watch?v=TCBebIDwD5A

Opublikowano

@Marlo - nawet nie wiedziałem, że Chrome ma taką przydatną funkcję (już mi świta jak ją wykorzystać :)).

ja to ostanio uzywalem do zbierania boxow tych niebieskich i czerownych bo musialem na gwałt otworzyc ich troche:P

tylko zeby to mialo efekt jakis to trzeba miec 12 radarowek w pecie.. bo obraz sie oddala ale radar taki sam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...