Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak na plikach taki nie śmiały zmienić animacje skili

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam klienta panghihiyangmt2 czy jakoś tak, i chciałbym zmienić ikonkę gm i animacje skilli na takie jakie są na pl'u i na pandorce.Jakie pliki mam rozpakować, i jak to zmienić?

Wiem że chyba na skille to pc.epk, ale jak mam to zmienić na takie jak na pl'u?

Opublikowano

Cześć właśnie dziś się przeżuciłem z plików derina na nie smiałego :D i też szukałem znaczka standardowego GM.

Proszę

http://www.mpcforum.pl/topic/1383633-logo-gm/

a jak się to robi to tak: wchodzisz w clienta następnie folder pack i dwa pliki locale_pl.eix i epk wrzucasz do pakera,wchodzisz do folderu locale-pl-effect i podmieniasz te pliki gm.. cos tam i ymirred i puzniej pakujesz te pliki locale,bierzesz je z pakera i do klienta gry pack :D i smiga

Wytłumaczyłem jak najlepiej potrafię 

Opublikowano

jak masz jakiegoś innego clienta to w pc w poszczególnych klasach foldery skill i effect odpowiadają, możesz je sobie skopiować, ja mam wszystko edytowane to nie wrzuce ;/ chyba że temide dadzą do dl to oddziele sobie pc czyste i je wrzuce :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...